Alper Potuk'tan Şampiyonlar Ligi mesajı

Fenerbehçe'nin genç yıldızı Alper Potuk önemli açıklamalarda bulundu.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




16 Mayıs 2014, Cuma 11:02
İLİŞKİLİ HABERLER
İngiliz takımlarının bileği bükülmüyor! Toplam 15 maçta...
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden beş İngiliz takımı, geride kalan üç haftalık performanslarıy...
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!
Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı....
Fenerbahçe'de 7 eksik İşte derbinin bilet fiyatları Orta saha için Maksimovic iddiası!
HABERİN ETİKETLERİ
alper potuk, fenerbahçe, şampiyonlar ligi,

Fenerbahçe forması giydiği ilk senede şampiyonluk hedefine ulaşan genç yıldız her defasında mutluluğunu dile getirirken; "Gerçekten çok güzel bir duygu yaşadım. Bu ilk şampiyonluğum oldu. Çok heyecanlı ve gururluyum. Bir an önce kupamızı kaldırmak istiyorum. İlk senede şampiyonluk herkese nasip olmaz. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Her sene şampiyonluk için yarışacaklarını belirten Alper Potuk; "Biz şu anda şampiyonluğun keyfini çıkarmaya çalışıyoruz. Öncelikle şampiyonluğun keyfini çıkarıp yeri geldiğinde konsantrasyonumuzu gerektiği şekilde yönlendiririz. Kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp sene sonunda yine şampiyon oluruz" şeklinde konuşarak iddialı ifadelere yer verdi.

Fenerbahçe ile 5 yıllık imzası bulunan Alper Potuk, sezona Konyaspor yenilgisiyle kötü bir başlangıç yapmalarına karşın bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantilediklerini hatırlatırken; "Sezona Torku Konyaspor yenilgisiyle kötü bir başlangıç yaptık. 2-0 önde olduğumuz maçı 3-2 kaybetmiştik. Ligin başındaki Konyaspor yenilgisi bizim için çok iyi bir ders olmuştu. Sonrasında sezon içinde çok iyi maçlar çıkardık ve şampiyonluk geldi" ifadelerini kullandı.

"İKİNCİ YARININ BAŞINDA ÇOK SAKATLIK OLDU"

Alper Potuk, ligin ikinci yarısının başında puan farkını 11'e çıkardıktan sonra yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle sıkıntılar olduğunu, fakat sakatlar düzelince toparlanarak, şampiyonluğa ulaştıklarını ifade etti.

Sakatlıkların takımı olumsuz etkilediğini dile getiren Alper, "İkinci yarının başında çok sakatlık oldu. Önce ben sakatlandım, arkasından Emenike, Meireles, Webo... Neredeyse takımın yarısı sakatlık geçirdi. Forvet hattında sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadık. Sonrasında biz çok iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Kendimizi hemen toparladık. Aldığımız galibiyet serisiyle şampiyonluğa ulaştık" şeklinde konuştu.

"ÜZERİMİZDE BASKI YOKTU"

Alper Potuk, 3 Temmuz sürecinin ardından kulübün içinde bulunduğu durumun üzerilerinde baskı oluşturmadığını söyledi.

Bu sezonki şampiyonluğun önemi bildiklerini aktaran milli futbolcu, "Kulübün içinde bulunduğu durum üzerimizde baskı oluşturmadı. Öyle bir baskı yoktu. Sezon başından beri başkanımızla, hocamızla, futbolcu arkadaşlarla bu şampiyonluğun ne kadar önemli olduğunu konuşuyorduk. Hepimiz iyi kenetlendik ve şampiyonluğa ulaştık" değerlendirmesinde bulundu.

"MİLLİ TAKIM'DA ELEME MAÇLARINA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

A Milli Takım ile 2014 Dünya Kupası'na katılamadıkları için üzüldüklerini belirten Alper Potuk, Avrupa Şampiyonası'nda yer almak istediklerini vurguladı.

Avrupa Şampiyonası elemelerine iyi başlamak istediklerini dile getiren milli futbolcu, "Dünya Kupası'na katılamadık. Artık önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var. İnşallah eleme maçlarını iyi başlayıp, Avrupa Şampiyonası'yla beraber performansımızı artırırız" dedi.

AVRUPA'DAKİ CEZA KONUSU...

Önümüzdeki sezon şampiyon olduğu halde UEFA'dan aldığı ceza nedeni ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyecek olan Fenerbahçe'nin durumu hakkında yorumda bulunan ve takım olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda her zaman umutları olduğunu vurgulayan genç yıldız; "Tüm camia mutlu oluruz. Bu konuda gelişmeler olduğunu da duyuyoruz. İnşallah hayırlısı neyse o olur" ifadelerini kullandı.


KAYNAK : Sporx
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Babel'den galibiyet yorumu

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Mona

Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı.

Spor yazarları: "Real Madrid misin?"

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden son

Lucescu: Gurur duyuyorum...

Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direkt
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER