Selçuk Şahin: ''Dördüncü yıldızı takmak istiyorum''

Selçuk Şahin, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de 5'inci şampiyonluğunu yaşadığını belirterek, "5 şampiyonluk gurur verici bir şey. İnşallah futbolu bırakana kadar 6, 7, 8 olur" dedi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




26 Mayıs 2014, Pazartesi 12:32
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Fenerbahçe'de 7 eksik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaşacak. S...
İşte derbinin bilet fiyatları
Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 6. haftasında Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 23 Eylül Cumartesi ...
Orta saha için Maksimovic iddiası! Aziz Yıldırım'ın hedefinde 3 yıldız isim var! Aziz Yıldırım'ın çılgın golcü planı!
HABERİN ETİKETLERİ
selçuk şahin, fenerbahçe,

Spor Toto Süper Lig'de 2013-14 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Selçuk Şahin, sarı-lacivertli takımda gelecek sezon da şampiyonluk yaşayarak, dördüncü yıldızı takmayı hedeflediğini söyledi.

Seneye de şampiyon olmak istediklerini kaydeden tecrübeli oyuncu, "Beş şampiyonluk tabii çok büyük bir başarı ama dördüncü yıldızı bu camiada takmak istiyorum. O yıldızda camianın içinde olmak istiyorum. Öyle bir amacım var. Şampiyonluklar bir futbolcunun kariyerinde çok önemli noktalar. Ben bu zevki 5'inci defa yaşıyorum. O yüzden çok mutluyum. İnşallah devamı gelir" diye konuştu.

"En anlamlısı 2011'deki şampiyonluk"
Selçuk Şahin, Fenerbahçe yaşadığı 5 şampiyonluk içinde en anlamlısının 2010-2011 sezonunda yaşadıkları şampiyonluk olduğunu anlattı.

Fenerbahçe'de ilk sezonunda kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunu yaşadığını vurgulayan sarı-lacivertli oyuncu, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe'de ilk sezonumda kariyerimdeki ilk şampiyonluğumu yaşadım. 8 puan, hatta 11 puan geriden gelip Beşiktaş'ın önünde şampiyon olmuştuk. O çok önemli, anlamlıydı. Ancak en anlamlısı herhalde 2011'deki şampiyonluktur. İkinci yarıda yaşadığımız çıkış ve 17'de 16'lık galibiyet başarısı çok önemliydi. Herhalde ilk sıraya o şampiyonluğu koyarım. O şampiyonlukta yaşadıklarımızı bildiğim için daha anlamlı geldi. Kim ne derse desin benim 5 şampiyonluğum oldu. Hani insanlar 'bazı şekilde kazandınız' diyor ya alakası yok. Kariyerimde 3 kez son dakikada şampiyonluk verdim. Bu camia böyle bir şeyin içinde olsa 3 tane şampiyonluğu son dakika hiçbir yerde vermez. Onları da alsam 8 şampiyonluğum olmuştu. 2010-2011 hem anlamlı hem de sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk."

"Şans verildiğinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz"
Bu sezon fazla oynama şansı bulamayan Selçuk Şahin, antrenmanlar dışında da ekstra çalışarak kendini hazır tuttuğunu, görev verildiğinde elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade etti.

"Bu işin en keyifli yanı saha içi. Herkes oynamak istiyor. Ancak kulübe saha içi kadar saha dışında da hizmet etmesi gereken insanlar olmalı diye düşünüyorum" diyen tecrübeli oyunca, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oynamamak futbolcuları moral anlamında düşürüyor. Bazı arkadaşları olumsuz etkiliyor. Ben tabii bu konuda biraz tecrübe kazandım. Saha içi kadar saha dışında da takıma bir şeyler vermeye çalışıyorum. Belki o tarz arkadaşlara biraz daha yakın olmaya çalışıyorum. Antrenmanlar dışında ekstra antrenmanlar yapmaya çalışıyorum. Çünkü hazır olmam gerek. İşimi seviyorum, bu konuda profesyonel olduğumu düşünüyorum. O yüzden saha içinde görev verildiğinde de çok fazla zorlanmıyorum. Tabii sürekli oynasam çok daha iyi performans gösterebilirim. Her oyuncu için bu geçerli. Her zaman hazır olmanın sırrı antrenman haricinde ekstra çalışmalar yapmak. Saha dışı profesyonelliği bu işte önemli. Zaten olmasa 11 yıl gibi bir süre takımda kalamazsın."

Selçuk Şahin, takım içindeki eğlencelerde ön plana çıkmasıyla ilgili olarak ise "Deplasmanlarda galibiyetlerden sonra otobüsteki eğlencelerde beni biraz öne atıyorlar. Keyifli oluyor, ben de eğleniyorum. Galibiyeti kutluyoruz. Bundan 3-5 yıl sonra yaşayamayacağın, özlem duyacağın konular. O yüzden her anın keyfini çıkarmak lazım. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER