Yanal'ı futbolcular istemedi mi?

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Selçuk Şahin, teknik direktör Ersun Yanal'ın ayrılığı ve yerine gelen İsmail Kartal hakkında konuştu..

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




14 Ağustos 2014, Perşembe 17:42
İLİŞKİLİ HABERLER
Trabzonspor'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye fark!
Süper Lig'in ikinci yarısında harika bir çıkış yakalayan Trabzonspor, 12 haftalık süreçte Galatasara...
Ersun Yanal'ın konuşması, Trabzonspor'u uçurdu
Ersun Yanal'ın Antalya maçının devre arasında oyuncularını, "Şu an tribünde, ekranları başında siz...
Ersun Yanal tahtaya yazdı: 65
Süper Lig'de son haftalar yaklaşırken, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın sezon başı hedefiyl...
Ersun Yanal hedefi belirledi! Igor Tudor'dan Selçuk'a; "Pirlo'm sensin" "İkinci yarının lideri biziz"
HABERİN ETİKETLERİ
selçuk şahin, ersun yanal,

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Selçuk Şahin, Ersun Yanal'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal'ın başarılı olacağına inandığını söyledi.

Selçuk Şahin, İçerenköy Outlet Fenerium mağazasında taraftarlar için düzenlenen imza organizasyonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile futbolcular arasında problemler yaşandığı şeklindeki iddialar ve teknik direktör değişikliğiyle ilgili olarak, "Bu konuda söyleyebileceğim şey, tamamen oyuncu grubunun dışında gelişen olaylardan kaynaklanan bir durum. Bazı kesimler bunu böyle görmese de bizim oyuncu grubu olarak bu kadar büyük bir camiada ne bir hocayı gönderebilecek ne bir hocayı getirebilecek gücümüz var. Buna karar verecek başkanımız, yönetim kuruludur" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal ile şampiyonluk yaşadıklarını hatırlatan Selçuk, şöyle devam etti:
"Çok güzel bir seneydi. Ancak bu sene böyle bir karar alındı. Hangi nedenlerden veya neden bilmiyorum. Çok da içine girmek istemiyorum. Yönetim, İsmail Kartal hocayla devam etmeye karar verdi. Tanıdığımız, çok yakın bir ağabey olarak gördüğümüz birisi. Şu an başımızda hoca olacak. Bizim görevimiz başımıza kim gelirse gelsin onunla çalışmak. İsmail Kartal, bu kulübe katkı sağlayacak yeni başarılar elde edebilecek bir hoca. Biz oyuncu grubu olarak her zaman yanında olacağız."

"En büyük isteğim, burada bırakmak"
Selçuk Şahin, bir soru üzerine Fenerbahçe'de 12. yılına girdiğini, sarı-lacivertli forma altında futbolu bırakmak istediğini söyledi.

"Bu formayı bu kadar uzun süre terletebilmek benim açımdan bir gurur" diyen Selçuk, şöyle konuştu:
"İnşallah bu forma altında futbolu bırakırım. Bu kadar uzun süre burada oynamanın sırrı, profesyonellik, çalışmak, oyuncu karakteri belli bir noktadan sonra biraz daha ön plana çıkıyor. Oynadığınızda, oynamadığınızda takıma verdiğiniz katkı çok önemli. Burada çok büyük oyuncularla oynadım, çok iyi arkadaşlıklar edindim. Onlar geldiler, geçtiler. Oyunculukta belli bir noktaya kadar, onun dışında profesyonelliğiniz, saha içinde ve dışındaki duruşunuz önemlidir. O yüzden 12 yılda burada gerek hocalarımla gerek yönetimsel anlamda bir sıkıntı yaşamadım. Umarım burada da bırakırım. En büyük isteğim bu."

Selçuk Şahin, konuşmasının başında, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatının tüm spor camiasını derinden üzdüğünü belirterek, ailesine başsağlığı diledi.

Kadlec: "İsmail hoca çok düzgün karakterli"
Michal Kadlec ise yeni teknik direktörleri İsmail Kartal ile başarılı olmak için çalışacakların kaydetti.

Görevlerinin, takımın başına kim gelirse gelsin çalışmak olduğunu vurgulayan Kadlec, "İsmail hoca çok düzgün karakterli, takım içinde ağabeyimiz gibi. Umarım bu sene bizi çok iyi çalıştıracak. Bizim görevimiz kim gelirse gelsin çalışmak. Hedefimiz şampiyon olup, 4. yıldızı bu formaya takmak" diye konuştu.

Taraftarların formalarını imzaladılar
Selçuk Şahin ve Michal Kadlec, sarı-lacivertli kulübün yeni sezon formaları için düzenlediği imza organizasyonda taraftarlarla bir araya geldi.

Selçuk ve Kadlec, İçerenköy Outlet Fenerium mağazasındaki etkinlikte taraftarların formalarını imzalayıp, fotoğraf çektirdiler.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8492
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER