Toraman'dan Carlos'a methiyeler

Sivasspor'un Beşiktaş'tan 1 yıllığına kiraladığı 33 yaşındaki milli oyuncu İbrahim Toraman, yeni teknik direktörü Brezilyalı Roberto Carlos'a övgüler dizdi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




20 Ağustos 2014, Çarşamba 13:00
İLİŞKİLİ HABERLER
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?"
Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden sonra maçı değerlendirdi. ...
Lucescu: Gurur duyuyorum...
Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu alınan galibiyetten...
Beşiktaş hisseleri de coştu "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel" Beşiktaşlı futbolculara prim müjdesi!
HABERİN ETİKETLERİ
ibrahim toraman, sivasspor, roberto carlos, beşiktaş, transfer,

Toraman, yaptığı açıklamada, 18 yıl sonra yeniden memleketinde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sivasspor formasını giymenin kendisine nasip olduğunu aktaran Toraman, transferinin hem kendisi hem Sivasspor camiası hem de taraftarlar için hayırlı olmasını temenni etti.

Beşiktaş'ta son dönemde sıkıntılı bir süreç yaşadığını dile getiren Toraman, "Süreç yaşandı bitti, ben futbol oynamak ve tekrar Beşiktaş'a dönmek istiyordum ama maalesef olmadı. Birçok takımdan teklif aldım. Çok karmaşık duygular yaşadım. Kolay değil 10 yıl gibi uzun bir süre büyük bir camiadasınız, kopmak kolay olmuyor ama futbolu çok özlediğim için de çok düşündüm ve teklifleri değerlendirdim. Sivasspor benim için çok daha uygun diye düşündüm" diye konuştu.

Tesislere övgü
Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un Sivasspor'da bulunmasının kırmızı-beyazlı ekibi tercih etmesinde çok önemli olduğunu aktaran Toraman, şunları söyledi.
"Roberto Carlos büyük bir isim. Dünyaca tanınan bir futbol adamı. Onun benim teknik direktörüm olması ayrı mutluluk. Bu durum beni buraya gelme açısından daha da motive etti. Sivasspor her zaman iyi neticeler alan bir takım. Gelip tesislerini, sahalarını, şehrin Sivasspor'a sevgisini gördüğümüz zaman doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Önümüzde uzun bir süreç var. Burada müthiş bir tesis var, takımdaki yabancı oyuncular kaliteli, üst seviye oyuncular. Türk oyuncular çok yetenekli. Türkiye liginde iş yapabilen yetenekli oyuncular var. Bunların karması oluşmuş. Sivasspor'un başarılı olması, yukarılara oynamak istemesi, hedeflerinin olması benim için güzel bir durum. Sonuçta futbol oynamak, takıma katkı sağlamak ve kendi adıma sahaya bir şeyler koymak istiyorum. İnşallah, bunu önümüzdeki süreçte yapmak istiyorum.

Carlos'a övgüler
Savunma oyuncusu Toraman, tesislere hayran kaldığını ve kulüpte başarı için her türlü ortamın mevcut olduğunu dile getirdi. Yeni teknik direktörü Roberto Carlos'dan övgü dolu sözlerle bahseden Toraman, "Carlos ile daha önce karşılıklı oynadık ama ilk defa tanışma fırsatım oldu. Gördüğüm kadarıyla müthiş bir insan. Kendine çok güvenen, çok rahat ve her futbolcunun çalışmak isteyeceği bir hoca. Kendine çok güvendiği için işi en iyi şekilde biliyor, takımı en iyi şekilde hazırlıyor. Futbolcusuna rahatlık tanıyor, güveniyor. Senelerin tecrübesi diyebiliriz. Çok üst seviyelerde bunu gördüğü için onu futbolcularına en iyi şekilde yansıtıyor. Carlos, Sivasspor ve futbolcular için büyük bir şans. Ben de Roberto Carlos gibi büyük bir isimle çalıştığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Evlilik ve transferi
Çırağan Sarayı'nda geçen hafta gerçekleştirilen törenle hayatını Eylem Yıldız ile birleştiren Toraman, "Benim için ilk önce iş disiplini ve iş ahlakı geliyor. Tabi sonra sosyal hayat geliyor. Bizim de çevremiz, akrabalarımız, arkadaşlarımız, eşimiz, dostumuz var. Tabi ki evlilikte güzel duygular yaşıyorum. 3-4 ayda her şey değişti. Evlendik, takım değiştirdik, yeni bir hayata başlıyorum. Açıkçası ben de bilmiyorum nasıl olacağını. Yeni bir takıma geldim, evlilik yaptım. Her şeye yeniden başlangıç yaptım" dedi.

Taraftarlara da mesaj gönderen Toraman, Carlos'un ve yönetimin büyük hedefleri olduğunu bunlara ulaşmak için taraftarların takıma her zaman destek vermesi gerektiğini belirtti.

Taraftarlardan takıma güvenmelerini isteyen Toraman, sezonun başlamasıyla taraftarın desteğini yanlarında görmeleri durumunda başarılar ve mutluluklar yaşayacaklarına inandığını ifade etti. Toraman, 8-10 aydır maç yapmadığını belirterek, bu açığı kısa sürede kapatıp başarılı olmak istediğini söyledi.

Jübile siyah-beyazlı formayla
Beşiktaş'ta 10 yılının geçtiğini anımsatan 33 yaşındaki milli oyuncu İbrahimToraman, bu sürenin 5-6 yılını takım kaptanı olarak geçirdiğini aktardı.

Sevdiği ve sevildiği bir camiada 10 yıl geçirmenin kendisi için gurur verici olduğunu dile getiren Toraman, "İsteğim, içimde taşıdığım umudum orada (Beşiktaş) futbolu bırakmak ama bu sonraki düşüncem. Şu andaki düşüncem Sivasspor forması altında başarılı olabilmek, takıma katkı sağlayabilmek" ifadesini kullandı.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER