"Tüm maçlarda biz 3 puanı hedefliyoruz"

Spor Toto Süper Lig takımlarından Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Çıkacağımız tüm maçlarda biz 3 puanı hedefliyoruz" dedi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




02 Eylül 2014, Salı 23:02
İLİŞKİLİ HABERLER
İsmail Ertekin'den canlı yayın isyanı
Bandırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, ligdeki maçların televizyondan canlı yayınlanması ge...
Kadıköy'de müthiş düello Fenerbahçe'nin 4-3
Fenerbahçe, ligin son sırasındaki Balıkesirspor karşısında iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen s...
Berkan Emir : "Orta yaptım top kaleye gitti"
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'e 4-3 yenilen Balıkesirspor'un 3. golünü atan Berkan Emir, yaptığı o...
Balıkesir'de Kemal Özdeş kararı Kartal Liverpool yorgunu Balıkesirspor'da kritik viraj!
HABERİN ETİKETLERİ
ismail ertekin, balıkesirspor,

Ertekin, Balıkesirspor Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Torku Konyaspor ile yapacakları maça dikkati çeken Ertekin, şunları söyledi:
"Çıkacağımız tüm maçlarda biz 3 puanı hedefliyoruz. Hazırlık döneminde Konya'nın da çok iyi olduğu söyleniyordu ama Eskişehir'de 3 puan bıraktılar. Transfer ve maddiyat olarak baktığınızda bizim 3 katımız bir takım ama her şey sahada bitiyor. Eğer oyuncular o gün sahada iyi performans sergiliyorlarsa kazanıyor, sergileyemiyorlarsa kaybediyorsunuz."

Ertekin, geçen hafta 2-1 mağlup oldukları Akhisar Belediyespor karşılaşmasına da değinerek beklentilerinin altında bir futbol sergilediklerini, hazırlık dönemindeki tempolu oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.

Maçın geneline bakıldığında bir puan alabilecek durumda olduklarını ancak yaptıkları hatalar yüzünden maçı kaybettiklerini anlatan Ertekin, şöyle devam etti:
"Bundan sonraki maçlar için eksikleri tamamlama adına iyi bir ders çıkarmamız gerekiyor. Önümüzdeki maçları daha çok çalışarak puan veya puanlarla devam etmemiz gerekiyor. Balıkesirspor Kulübünü maddi batağa sürüklememe adına gerekli tüm çabaları sarf ettik. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Balıkesirspor'u hem puan olarak hem maddiyat olarak iyi yerlere çıkaracağımızı düşünüyorum. Ben şu anda Süper Lig'de herkesin herkesi yenebileceğini düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarda o ilk heyecanımızı atıp daha olumlu, pozitif işler yapacağımızı düşünüyorum. Bundan sonra takımda da daha çok istikrar olacağını düşünüyorum. Çünkü transfer dönemi bitti. 'O geldi mi bu geldi mi?' gibi sorular bitti."

Taraftarların maça katılma oranını Passolig uygulamasına bağlayan Ertekin, "Normal olarak çok daha fazla taraftar bekliyorduk. Passolig olayı taraftarımızı bayağı bir aksattı. Taraftar alışamadı, bilet alıp sahaya girebileceğini düşündü ama olmadı" görüşünü dile getirdi.

Konuşmanın ardından Balıkesirsporlu oyuncular Ertekin, gözetiminde antrenmanı sürdürdü. Bu arada antrenmana oyuncu Alanzinho göğsüne taktığı çeyrek altınla çıktı. Altını oyuncuya eski Balıkesirsporlu Nedim Şen'in 40 yıl sonra Süper Lig'de atılan gol için hediye ettiği öğrenildi.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER