Konyaspor sponsoruyla imzaladı

İttifak Holding, Konyaspor ile imzaladığı sponsorluk sözleşmesi çerçevesinde Konyaspor’un forma ve yeni stadının sponsoru oldu..

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




10 Eylül 2014, Çarşamba 14:50
İLİŞKİLİ HABERLER
"Alacağımız bir galibiyet bizi umutlandırır"
Atiker Konyaspor'un kaptanı Ali Çamdalı, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda karşılaşacakları Shakhtar Donetsk...
Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Serkan Kırıntılı
UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Serkan Kırıntılı oldu. Dün akşam oynanan Konyaspor Shaktar maç...
Konyaspor kulübü olağanüstü kongreye gidiyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'da olağanüstü genel kurul kararı alındı....
Osmanlı'da Konya mesaisi! "Aykut Kocaman, Torku Konyaspor için şans" Konya Beşiktaş'tan çekinmiyor!
HABERİN ETİKETLERİ
atiker konyaspor,

Yeni sezonda Konyasporlu futbolcuların giyeceği formalarda İttifak Holding markalarından Selva ve Adese logoları olacak.

Takımın formasında sırt sponsoru olarak Selva, şort sponsoru olarak da Adese boy gösterecek. İttifak Holding’in bir diğer markası Kulesite Alışveriş ve Eğlence Merkezi ise yakında açılacak olan stadın ilk isim hakkını alarak Kuzey Tribününe "Kulesite" adını verdi. Stadın en etkin tribünü olması öngörülen Kuzey Tribünü, üç yıl boyunca Kulesite adıyla taraftarlara maç keyfini doyasıya yaşatacak.

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Holding’in CEO’su Tahir Atila, "İttifak Holding olarak Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Konyaspor’a daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sponsor olarak destek vermek istedik. Konyaspor forması ve stadına sponsor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Konyaspor şehrimizin en önemli markalarından birisi. Biz de grup olarak önemli markalara sahibiz. Bu çerçevede, iş birliğimize markaların dayanışması diyebiliriz. Konya, ticari alanda kaydettiği başarıları sporda da yakalayabilecek bir potansiyele sahip. O yüzden, şampiyonluk sevinci de yaşayan bir şehir olmayı yürekten temenni ediyoruz. Bu vesile ile İttifak ailesi olarak şehrimizin marka değerine önemli katkıları bulunan Konyaspor’a yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan da İttifak Holding ve markaları Adese, Selva ve Kulesite’nin Konyaspor’a yaptıkları desteklerden ötürü mutluluk duyduklarını dile getirdi.

İttifak grubunun uzun zamandır Konyaspor’a destek olduğunu belirten Şan, "Konya’daki sanayicilere ve işadamlarına örnek olmasını arzu ediyor ve İttifak grubuna teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni statta başarılı bir sezon geçirmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekleyen Şan, "Takımımız bu yıl oynayacağı maçlarda Selva Gıda ve Adese markalarını formasında taşıyarak başarıya koşacak. Stadyumun en etkin tribünü olmasını öngördüğümüz Kuzey Tribünü de taraftarlara Kulesite adıyla ev sahipliği yapacak.” dedi. Ahmet Şan, imza törenin ardından İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve grubun CEO’su olan Tahir Atila’ya forma hediye etti.


KAYNAK : Ajansspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8457
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8296
Sporda ilginç görüntüler!
42252
Federer'in çocukla maçı
41630
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17069
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER