Ali Şen: "Herkes formsuz"

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki yazlığında tatilini geçiren Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, üçüncü haftası geride kalan yeni sezonu değerlendirdi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




23 Eylül 2014, Salı 12:27
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Fenerbahçe'de 7 eksik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaşacak. S...
İşte derbinin bilet fiyatları
Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 6. haftasında Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 23 Eylül Cumartesi ...
Orta saha için Maksimovic iddiası! Aziz Yıldırım'ın hedefinde 3 yıldız isim var! Aziz Yıldırım'ın çılgın golcü planı!
HABERİN ETİKETLERİ
ali şen, fenerbahçe,

Passolig’den, milli takıma çeşitli açıklamalar yapan Şen, "Futbol dünyasını yöneten yöneticiler, eğitimciler, antrenörler, futbolcular, basın, herkes formsuz. Formsuzlar dünyasındayız. Bir an evvel herkes forma girsin, bu lig böyle bitmez" dedi.

Yalıkavak Mahallesi'nde tatilini geçiren Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, üçüncü haftayı geride bırakan yeni sezonla ilgili değerlendirmeler yaptı.

"PASSOLİG HALA CİDDİYE ALINMADI"

Statların boş olduğunu dikkati çeken Şen, "Çok üzülüyorum çünkü Türk futbolunda büyük paralar dönüyor. Büyük para imkanları var. Ama bir taraftan statlar hala boş. Çünkü Passolig hala ya ciddiye alınmadı. Ya Passolig’i hazırlayanlar kulüplere anlatamadı. Ya da kulüpleri yönetenler anlayamadı. Çünkü Passolig’in seyirciyi disipline etmesi var. Buna katılıyorum. Ama her şeyin halkla beraber olması lazım. Halkın beğenmediği, halkın kabul etmediği hiçbir kararı dayatma ile hayata geçiremezsiniz. Geçirirseniz de işte böyle olur. Şimdi statlar boş, niye boş? Futbol yok niye yok? Büyük kulüpler diyorsunuz büyük kulüp ile küçük kulübün arasında bir fark yok" dedi.

İLHAN CAVCAV'DAN ÖRNEK VERDİ

Antrenörlere büyük paralar verildiğini belirten Şen, "İlhan Cavcav çıktı antrenörler için küçültücü bir kelime kullandı, 'Bu haftada ben antrenörüm' dedi. Bu ne demek? 'Yani antrenörlük yapacak kişi bulamıyorum. Ya da antrenörler yeterli değil' demektir o. Nitekim çıkıyor tesadüf mesadüf ama Eskişehir gibi güçlü bir takımı Eskişehir'de 2-0 yeniyor. İlhan Cavcav olarak takımın değişikliğine el koyduğu için söylüyorum. Şimdi demek ki antrenörler de hazır değil" ifadelerini kullandı.

Hakemlere de değinen Şen, "Hakemler de ara sıra hata yapıyorlarsa fazla göze batmamalı. Çünkü diğer faktörler daha önemli. Bir kere kulüpler kendilerini iyi yönetmeleri lazım. Ancak görülüyor ki hemen hepsinde sorun var. Trabzonspor'un çok başarılı başlayacağını düşünüyordum. Çok iyi ve düzgün bir hoca aldılar. Düzgün bir hocadır Vahid. Fakat onlarda ilk maçlarda maçta bekleneni veremedi. Yöneticiler de antrenörler de hakemler de formsuz. Taraftarlar da formsuz. Bütün formsuzlar 2014-15 sezonunda yan yana geldiler sanıyorum. Bir an evvel herkesin kendisini düzeltmesi gerek" diye konuştu.

"ESKİSİ GİBİ FUTBOL DÜNYASI HİÇBİR ŞEYE BAHANE BULAMAZ"

Bir pazar günü 12 yıl önce sokakta bulup adını 'Pazar' koyduğu köpeğini bir an olsun yanından ayırmayan Ali Şen, İzlanda karşısındaki milli takımı değerlendirdi. Şen, "Fatih kardeşimiz hepimizin bildiği gibi çok önemli başarılara imza atmış; bütün konuları futbolu, yönetimi tarzını bilir. Bu nedenle Fatih, teknik direktörlük, antrenörlük ve başkanlık da yapabilir. Yani bütün vasıflara sahip. Ama İzlanda 3-0 galip. Yani olmayacak böyle şey. Bizim Fransa'da sonra Moskova'da mutlaka olmamız lazım. Dünya Kupası finallerinde bunun içinde Türk futbolunda, futbolcusunda bu potansiyel var. Türkiye'de imkanlar artık çok geniş. Eskisi gibi futbol dünyası hiçbir şeye bahane bulamaz, sığınamaz. 'Devlet' diyorsun, 'Hükümet' diyorsun, 'Bakanlık' diyorsun her şeyi veriyor. 'Tesis' diyorsun her şeyi veriyor. 'Para' diyorsun her şeyi veriyor. Biz eskiden bunlardan hep dert yanardık. Biz o zaman futbol dünyası olarak bizi kimse adam yerine koymuyor derdik. Öyle olunca netice böyle olurdu. İşte öyle olmadığı anlaşıldı. Çünkü her taraftan destek var. Bizim futbol dünyasını yönetenler hem yöneticiler hem eğitimciler antrenörler, futbolcular, basın, herkes formsuz. Formsuzlar dünyasındayız bir an evvel herkes forma girsin. Bu lig böyle bitmez" şeklinde konuştu.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

"Galibiyet serisine başlamak istiyoruz"

TFF 1. Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Adana

Gaziantepspor'un kalesi düştü

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, geride kalan haftalarda kalesin

Başkan uyardı: "Ne zaman şamar yiyeceğin..."

TFF 1. Lig'in ilk üç haftasında 3 galibiyet alarak hanesine 9 puan

Samsunspor 3 puan istiyor!

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköy
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42286
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER