Torku Konyaspor'da hedef 3 puan

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, içeride ve dışarıda oynayacakları tüm maçlara galibiyet için çıktıklarını belirterek, "3 maçtır kazanamıyoruz. İnşallah bu seriye İstanbul Başakşehirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak son vereceğiz" dedi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




11 Ekim 2014, Cumartesi 16:46
İLİŞKİLİ HABERLER
"Alacağımız bir galibiyet bizi umutlandırır"
Atiker Konyaspor'un kaptanı Ali Çamdalı, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda karşılaşacakları Shakhtar Donetsk...
Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Serkan Kırıntılı
UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Serkan Kırıntılı oldu. Dün akşam oynanan Konyaspor Shaktar maç...
Konyaspor kulübü olağanüstü kongreye gidiyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'da olağanüstü genel kurul kararı alındı....
Osmanlı'da Konya mesaisi! "Aykut Kocaman, Torku Konyaspor için şans" Konya Beşiktaş'tan çekinmiyor!
HABERİN ETİKETLERİ
atiker konyaspor,

Bakkal, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında kazanmaları gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Oyunun her bölümünde Fenerbahçe'ye karşı üstün olduklarını aktaran Bakkal, rakibi karşısında talihsiz goller yediklerini ifade etti.

Futbolda bu tür sonuçların her zaman olabileceğini dile getiren Bakkal, "Bizim tesellimiz yürekli futbolumuz. Bunu kalan haftalarda da devam ettireceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Yenilginin tek sorumlusu kalecimiz Kaya Tarakçı olarak gösteriliyor ama bilinmeli ki Kaya bizim hazırlık dönemindeki en iyi oyuncumuzdu. Herkes hata yapabiliyor. Önemli olan bunlardan gerekli dersleri çıkartarak, tekrarlamamak. Tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Bu takımdaki herkesin ortak paydası başarılı olmak" diye konuştu.

Lig'de kolay maç yok

Bakkal, ilerleyen haftalarda kendilerini zorlu maçlar serisi beklediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İlk 5 hafta sonunda kendi adımıza 7 ila 9 puan gibi bir hedef koymuştuk ama bunu başaramadık. Ligde kolay maç yok. Her türlü sonuç alınabiliyor. Şimdi önümüzde zor bir seri daha var. Lige verilen arada İstanbul Başakşehirspor maçına iyi hazırlanıyoruz. İçeride ve dışarıda oynayacağımız tüm maçlara galibiyet için çıkıyoruz. 3 maçtır kazanamıyoruz. İnşallah bu seriye İstanbul Başakşehirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak son vereceğiz. Bugüne kadar iç saha maçlarımızda taraftarlarımızın müthiş bir desteği oldu. Aynı desteğin İstanbul Başakşehirspor maçında da devam edeceğine inanıyoruz."

Takımdaki sakat oyuncular hakkında bilgi veren Bakkal, Hasan Kabze'nin iyileştiğini ve İstanbul Başakşehirspor maçında takım kadrosunda yer alacağını bildirdi.

Fenerbahçe maçı kadrosunda yer almayan Selim Ay'ın takımla çalışmalara başladığına dikkati çeken Bakkal, şöyle devam etti:

"Ciprian Marica ise İstanbul'da Fenerbahçe maçı öncesi yaptığımız antrenmanda nadir görülen bir şekilde ayak tabanında bulunan zarda meydana gelen rahatsızlıktan dolayı yürümekte bile zorluk çekti. Oynayamadı. Romanya Milli Takım kampındaydı. Sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldığını ve tedavisine başlanıldığı haberini aldık. İstanbul Başakşehirspor maçında inşallah oynayacak. Djalma Campos'un sakatlığı dizindeydi. Tam iyileşti derken yeniden nüksetti. Portekiz'de tedavisine devam edildi ve Konya'ya dönerek CORE hareketleri ile antrenmanlara başladı. Pazartesi gününden itibaren tempolu koşulara başlayacak. İstanbul Başakşehirspor maçında oynaması zor ama Kasımpaşa karşılaşmasına yetişecek. Milli maç arasından sonra sakat oyuncularımızında aramıza katılmasıyla daha verimli, üretkenliği devam eden bir Torku Konyaspor olmaya devam edecek."


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8458
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8297
Sporda ilginç görüntüler!
42252
Federer'in çocukla maçı
41630
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17070
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER