Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa ettirilen ve bir dönem Bursaspor'da da görev yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın adı verilen spor tesisi hizmete girdi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




18 Kasım 2014, Salı 16:33
İLİŞKİLİ HABERLER
Semih Şentürk geri döndü!
Son dakikalarda attığı goller nedeniyle ’Nöbetçi Golcü’ olarak tanınan Semih Şentürk, şu sıralar ...
Tarık Çamdal Es-Es'te
Galatasaray, Eskişehirspor'dan 4 milyon 750 bin euroya transfer ettiği Tarık Çamdal'ı Eskişehirspor'a ki...
Trabzonspor Erkan Zengin'i KAP'a bildirdi
Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) sol kanat oyuncusu Erkan Zengin'in Eskişehirspor'a transfe...
Ali Koç'tan Eskişehirspor'a destek Es Es 1.5 saat çalıştı "Futbolculara en çok para ödeyen ligiz"
HABERİN ETİKETLERİ
ertuğrul sağlam, eskişehirspor,

Sağlam, Adalet Mahallesi'ndeki tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, yeşil-beyazlı kulüpte 4 sezon görevde bulunduğunu ve Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu dahil çok büyük başarılara birlik ve beraberlik içinde imza attıklarını söyledi.

Türkiye'de başarılamayacağı, ulaşılamayacağı ifade edilen bir noktaya ulaştıklarını belirten Sağlam, "Bursa şehri ve Bursaspor, benim için çok ayrı bir anlam ifade ediyor. Hayatımın her döneminde de gönlümün en güzel yerinde hep var olacaktır" dedi.

Profesyonel futbolun içinde yaklaşık 30 yıldır bulunduğunu hatırlatan Sağlam, çok güzel günler geçirdiğini, futbolcu ve antrenörlük döneminde şampiyonluklar yaşadığını dile getirdi.

Hem futbolculuk hem de teknik adamlığında çok değerli anıları bulunduğunu vurgulayan Sağlam, şöyle konuştu:

"Bugün, 45 yıllık hayatımın belki de en anlamlı günü. O yüzden çok mutluyum. Çok finaller oynadık, şampiyonluk senesinde çok önemli maçlar oynadık ama bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Bu gibi olaylar, insana değer katar fakat bir taraftan da sorumluluğunu artırır. Sorumluluğun bilincinde bir insan olarak bundan sonraki dönemde de bu ilginize, desteklerinize layık olmaya çalışacağım. Türk futbolunda, özellikle dostluğun, kardeşliğin, ahlaki değerlerin kaybolmaya yüz tuttuğu şu günlerde yetiştirdiğim sporcularda sadece kazanma odaklı değil, spora değer katacak davranışları da ön plana çıkararak davranışlarla örnek olmaya devam edeceğiz. Sonucu neye mal olursa olsun ilkelerimizden, prensiplerimizden taviz vermeden, futbolda, sporda hasret kaldığımız bu değerleri yine ön plana çıkarmaya çalışacağız."

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise yerel yönetim olarak şimdiye kadar spor yatırımlarına 25 milyon lira harcadıklarını, 46 spor tesisinin açılışını gerçekleştirdiklerini, 16 yeni tesisle ilgili çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi.

Spor tesislerini halkın ayağına getirdiklerini dile getiren Dündar, bu tesislerden özellikle ev kadınlarının yararlanmasını istediklerini belirtti.

Bursaspor'un son yıllarda çok ciddi başarılar yakaladığını kaydeden Dündar, "Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nı açılış için davet ettim. İşi olduğunu söyledi ancak keşke buraya özellikle şampiyon olan kadroda yer alan oyunculardan birkaçını gönderseydi. Bursaspor Kulübü Başkanı, takımı bu sene de şampiyon yapsın, heykelini buraya dikeyim" ifadesini kullandı.

Sağlam ve Dündar tarafından kurdele kesilerek açılışın gerçekleştirilmesi ve tesisin gezilmesiyle sona eren törene, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Hasan Gülayan, kulübün bazı eski ve mevcut yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER