Prandelli'den Trabzonspor'a sürpriz!

Kasımpaşa ve Karabük maçlarında oyuna sonradan giren ve 3 puanı getiren golleri atan Umut Bulut'un Trabzonspor maçında Burak ile birlikte forma giymesi beklenirken, Prandelli büyük bir sürprize imza atmak üzere.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




22 Kasım 2014, Cumartesi 12:57
İLİŞKİLİ HABERLER
Trabzonspor'da forma satışında rekor!
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, forma satışında 45 bin rakamına ulaştıklar...
Trabzonspor'dan çifte takviye!
Trabzonspor yönetimi transferin bitimine kısa bir süre kala Zlatko Junuzovic ve Tomas Hubocan’ı bitirmey...
Trabzonspor FIFA'ya başvuruyor!
Trabzonspor, FIFA'ya başvuracak....
Galatasaray'da kasa 20 milyon euro! 50. yıl bombası Barcelona mı? Trabzon transferi bitirdi! Yarın İstanbul'da...
HABERİN ETİKETLERİ
cesare prandelli, trabzonspor,

İtalyan teknik adam, taktik çalışmalarda ileri uçta beklentilerin aksine sadece Burak'a görev verdi. Burak Yılmaz'ı hücumda Sneijder destekledi. Trabzon'a karşı sürpriz ise Emre Çolak olacak.Takımının Karabük maçındaki futbolundan memnun olan Cesare Prandelli, 4'lü orta sahadan vazgeçmek istemiyor. Prandelli, sakat Dzemaili'nin boşluğunu da sol ayaklı Emre ile doldurmayı planlıyor.

G.Saray son 1 haftayı nasıl geçirdi?
PRANDELLİ TAKIMI SAHİPLENDİ

Milli arada iki kez Florya'nın kapılarını açan Prandelli moralli... Yeni yönetimin desteğini hisseden İtalyan hoca, oyuncularını o kadar sahiplendi ki önce Brezilya milli maçında protesto edildiler diye stadı terk etti, sonra da "Hangi takım iyi oynuyor?" diyerek eleştirilere cevap verdi. Tabii bu sahiplenme tek taraflı değil. Prandelli'nin Fenerbahçe'yi penaltılar üzerinden hedef alan açıklamalarına en büyük destek, "Helal olsun hoca" sözleriyle oyuncularından geldi. Bu kenetlenmede, Florya'da bir idman bile kaçırmayan Abdurrahim Albayrak'ın da payı var. Hafta boyunca GS TV'ye çıkan her futbolcu, Trabzon'a saygı duyduklarını ve bu maçın bir derbi olduğunu belirtti. Sarı-kırmızılı teknik heyet ile futbolcular, Trabzon'u küçümsemiyorlar ve Ersun Yanal analizi izleyecek kadar derslerine çalışıyorlar. Prim hiç konuşulmuyor, Florya'daki herkes sadece galibiyeti düşünüyor.

LİDER OLURUZ
Fenerbahçe'nin Bursa deplasmanında takılacağına inanan Galatasaraylı futbolcular, aralarında yaptıkları konuşmalarda "Trabzon'u yenersek lider oluruz. Bizim galibiyetimiz, Fenerbahçe'nin Bursa maçına daha stresli çıkmasına neden olur" ifadelerini kullanıyorlar.

YANAL ANALİZİ
Galatasaray'ın analiz ekibi, Trabzonspor'la ilgili kapsamlı bir rapor hazırladı. Sarı-kırmızılı oyunculara hafta boyunca idman öncesi video analizlerle bordo-mavili rakip anlatıldı. Ayrıca Trabzon'un yeni patronu Ersun Yanal'ın oyun planlarıyla ilgili kasetler de hazırlandı.

ESKİLER ATIYOR!
Galatasaray'ın kadrosunda eski Trabzonsporlu 5 oyuncu (Selçuk, Umut, Burak, Olcan, Yasin) bulunuyor. Sarı-kırmızılı formayla bordomavililere Selçuk hepsi frikikten olmak üzere 3, Burak 3, Umut 1 gol attı. Selçuk-Burak-Umut üçlüsü bugün de Aslan'ın en önemli gol silahları olacak.



Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER