"Nuri Şahin Beşiktaş'a gidiyordu ama..."

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden, iş adamı Sadettin Saran, kulüpte yöneticilik yaparken, Aziz Yıldırım ile ters düştüğünü ve ihraç edildiğini söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




04 Aralık 2014, Perşembe 22:04
İLİŞKİLİ HABERLER
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?"
Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden sonra maçı değerlendirdi. ...
Lucescu: Gurur duyuyorum...
Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu alınan galibiyetten...
Beşiktaş hisseleri de coştu "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel" Beşiktaşlı futbolculara prim müjdesi!
HABERİN ETİKETLERİ
nuri şahin, beşiktaş,

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin (BEÜ) düzenlediği "İşte, Sporda, Yaşamda Başarı" konulu söyleşiye katılan Saran, yaklaşık 45 yıldır Fenerbahçeli olduğunu belirterek, "Bu bir aşktır. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ters düştük. Beni kulüpten ihraç ettiler. Dünyada iki defa bir kulüpten ihraç edilen başka bir başkan adayı yok" dedi.

Salondaki katılımcıların sorularını da yanıtlayan Saran, "Mayıs 2015'te kongre var, aday mısınız ?" şeklindeki soruya "Ben davamı kazandım. Geri döndüm. Aziz Yıldırım yine itiraz etti. Dolayısıyla bir süreç içerisindeyiz. Mayıs 2015'e yetişirse öyle bir niyetim var. Fenerbahçe'nin sahibi genel kurul. Önemli olan onların kararı. Gördüğüm kadarıyla şimdilik bir teveccüh var. O da devam ettiği ve Aziz beyin itirazları bittiği zaman inşallah aday olacağım" diyerek cevap verdi.

Bir öğrencinin, "Fenerbahçe denince akla şike geliyor. Bu insanların bilinç altından silinebilir mi?" sorusuna Sadettin Saran, şu yanıtı verdi:

"Fenerbahçe'ye ciddi cezalar uygulandı. Bu cezalar maddi olarak Fenerbahçe'de ciddi sıkıntı yarattı. Bu sıkıntılar devam ediyor. Geriye dönüp yaşamamak lazım. Dolayısıyla artık önümüze bakacağız."

"Nuri Şahin'in Türkiye gelmesine engel oldum"

Bir katılımcının, "Avrupa'da futbolcular 20 yaşında yıldız oluyor, bizde ise 18-20 yaşında kadroya alınmıyor" şeklindeki sözleri üzerine Saran şunları söyledi:

"Bu çok ciddi bir sıkıntı. Bir örnek vereyim. Nuri Şahin o zamanlar 15 yaşındaydı. Beşiktaş'a da Yıldırım Demirören daha yeni gelmişti. Nuri Şahin'in babasıyla bir anlaşma yapmışlar. Borussia Dortmund'un da o zaman paraya ihtiyacı vardı. Ben, Türkiye'ye gelmesine engel oldum. O çocuk Türkiye'ye gelseydi, bozulacağını düşündüm. Maalesef Türkiye'nin gerçeği bu. İnşallah bu düzelecek. Bu düzelmedikçe yeni nesillerden iyi sporcu çıkması çok zor."

Söyleşiye katılan Radyospor Genel Yayın Yönetmeni ve Fotomaç yazarı Barış Ertül de yaşanan şike sürecine ilişkin bir soruya, "UEFA'nın yargılaması bitti. Bu İsviçre Federal Mahkemesine kadar gitti. Orada onaylandı ve Fenerbahçe Avrupa'ya katılmama noktasında çok ağır cezalandırıldı. Bunun ekonomik yaptırımlarını tahmin edersiniz. Fenerbahçe'nin her yıl 40-50 milyon avroya yakın kaybı var. Çok ciddi bir kayıpla karşı karşıya kaldı" şeklinde yanıt verdi.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER