Kartal'dan Emenike gerçeği!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Altınordu ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




24 Aralık 2014, Çarşamba 10:00
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Fenerbahçe'de 7 eksik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaşacak. S...
İşte derbinin bilet fiyatları
Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 6. haftasında Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 23 Eylül Cumartesi ...
Orta saha için Maksimovic iddiası! Aziz Yıldırım'ın hedefinde 3 yıldız isim var! Aziz Yıldırım'ın çılgın golcü planı!
HABERİN ETİKETLERİ
ismail kartal, ziraat türkiye kupası, fenerbahçe, emmanuel emenike,

Kartal, iki takımın mücadelesini de tebrik ederek, şunları söyledi:

"Kupada söylediğimiz gibi, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun anlamı tabii ki kupayı almak, final oynamak. Bu yolda bir hedefimiz daha vardı. Alt yapıdaki gençlere şans verip, onları daha iyi gözlemleyip, değerlendirip en azından bir ikisini A takıma katabilir miyiz? Bunu hedefliyoruz. Az şans bulan oyuncular ile gençleri dahil ettiğimiz kadroyla sahaya çıktık. Altınordu takımı da iyi mücadele etti. Her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum."

Emennike için ne dedi?

"Emenike'nin ayağında bi problem vardı, kimse bunu bilmiyor. Zor da olsa doktorun gayretiyle sahaya çıktı. Özveride bulunmuştur, kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Emenike bizim oyuncumuz, en değerli oyuncularımzdan. Gol atınca üstündeki baskıyı da atacaktır."

Bu akşamki maçta isim vermeden genç oyunculardan birisinin kendisine ışık verdiğini kaydeden Kartal, kupada bundan sonraki duruma bakıp ona göre takım planlaması yapacaklarını aktardı.

A takımın yedek oyuncularının ışık vermediği ifade edilerek yöneltilen "Şikayetiniz var mı?" sorusuna Kartal, "Bu maçları oynadığımızda zaman zaman kadroda az şans bulanları da oynatmalıyız ki, performanslarını görelim. Tabii ki onlarla da ilgili bir değerlendirme yapacağız" yanıtını verdi.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçta, öne geçtikten sonra fırsatları değerlendiremediklerini ifade etti.

Eroğlu, şunları söyledi:

"İyi hazırlandık. Genç bir ekibiz. Futbolcuları bu tip maçlara hazırlamak kolay oluyor. Amacımız iyi futbol oynamak, iyi mücadele etmek, futbolu çirkinleştirmemekti. İki takım arasında puanlar paylaşıldı. Skoru yakaladıktan sonra 3. bölgeye girişleri daha iyi değerlendirsek, 2 veya 3 yapabilirdik ama olmadı. Futbolcularım iyi mücadele etti. Maçın belli bölümlerinde iyi pas yaptık. Bunu daha uzun süreye yaysaydık daha iyi netice alabilirdik. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çok seyirciyle maçlar oynanıyordu ama bugün seyirci yoktu."

Futbolculardan Mertan Caner Öztürk ise Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayarak, "Karşımızda Fenerbahçe vardı ama hiçbir şekilde heyecan yapmadık ve paniğe kapılmadan doğru oynamaya çalıştık. Mücadeleden gayet memnunuz. Umarım kupada daha yukarılara çıkabiliriz" ifadelerini kullandı.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Fenerbahçe kupa maçına hazır!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmand

Başakşehir'de gözler kupaya çevrildi!

Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçınd

Başakşehir'in kalecisi o olacak!

Başakşehir'de Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan'ın PFDK'ya sevk edilmes

Volkan Şen: "Şeytanın bacağını kırdım"

346 gün sonra Fenerbahçe forması altındaki ilk resmi golünü atan
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090