İsmail Kartal forvet istiyor mu?

Evinde Mersin İdmanyurdu'nu yenerek maç fazlasıyla zirveye oturan Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal, Diego Ribas ve galibiyet hakkında konuştu.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




28 Aralık 2014, Pazar 08:49
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Fenerbahçe'de 7 eksik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaşacak. S...
İşte derbinin bilet fiyatları
Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 6. haftasında Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 23 Eylül Cumartesi ...
Orta saha için Maksimovic iddiası! Aziz Yıldırım'ın hedefinde 3 yıldız isim var! Aziz Yıldırım'ın çılgın golcü planı!
HABERİN ETİKETLERİ
ismail kartal, fenerbahçe, fenerbahçe-mersin idmanyurdu maçı, diego ribas, transfer,

İsmail Kartal'ın açıklamalarından derlenenler;

"Maça gerçekten hafta içinde iyi hazırlandık. Mersin İdmanyurdu son haftalarda yükselişte olan bir takım.Galatasaray maçında da çok iyilerdi ve zor olacağının bilincindeydik. Hafta içinde çok çalıştık. Böyle bir takıma karşı taktiksel açıdan nasıl kazanacağımıza dair çok çalıştık. Maça iyi başladık ve iyi oynadık. Biz çok iyi oynadığımız için Mersin İdmanyurdu iyi oynayamadı. Geçen haftadaki gibi coşkulu oynayamadılar. Benim takımım çok iyi ve coşkulu oynadığı için istediğimizi aldık. Hatta benim kalbimkenarda çok attı. 2'yi ve 3'ü bulmalıydık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu galibiyet bu maça gelen seyircilerimize armağan olsun."

"Pozisyon bulmamıza rağmen neden farkı açamadığımıza dair çalışıyoruz ve sebebini bulacağız"

"Takımın penaltıcısı Emre'dir. 2. penaltıcımız ise Kuyt'tır. Emre Belözoğlu kaptandır. O sahada varken onun izni olmadan kimse penaltı atamaz."

İsmail Kartal, forvet transferi sorusuna ise "Belki forvet transferi yapabiliriz. Araştırıyoruz, düşünüyoruz" cevabını verdi.

::Basın toplantısı::
Kartal, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mersin İdmanyurdu'nun Galatasaray'a karşı yaptığı lig maçını defalarca izleyerek rakiplerine karşı iyi bir hazırlık yaptıklarınıanlattı.

Çok iyi oynadıkları için rakibin kendilerine karşı üretken olamadığını kaydeden Kartal, "Taktiksel anlamda nasıl oynamamız gerektiğininçalışmalarını yaptık. Oyunun başından sonuna kadar oyuncularım verdiğim taktiği vegörevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Ofansif ve defansif anlamda çok çok iyi oynadığımız için, rakip bize karşı fazla üretken olamadı. Belki de son zamanların en coşkulu, en istekli, enhırslı ve inançlı futbolunu oynadık. Onları tebrik ediyorum. Üç puan taraftara armağan olsun" diye konuştu.

Kulüp yöneticilerinin gündeme getirdiği, geçen sezona yönelik istatistiklerle ilgili Kartal, "Ersun hoca, Aykut hoca... Ben kimseyle yarış içinde değilim. Aykut hoca arkadaşımdır, beraber çalıştık, başarılara imza attık. Ersun hocayla da beraber çalıştık, başarılara imza attık. Sonuçta ben Fenerbahçe'nin başarılı olmasıiçin, Türk futboluna katkı sağlayabilmek için çaba sarf ediyorum, sahada kalmak istiyorum. Kimseyle yarış içerisinde değilim. Aklımın yettiğince ben ve ekibim, bu sene şampiyon olabilmek için çok çalışıyoruz. Bu istatistiklerle, yaptığımız çalışma ve özverinin karşılığında bir şeyleri görünce, ben ve ekibimmutlu oluyoruz" şeklinde konuştu.

Takımının yaş ortalamasının yüksek olduğu yönündeki eleştirilerle ilgili Kartal, "Löw benim yakın dostumdur, her zaman görüşüyorum. Alman futbolunu takip ediyorsanız, bazı önemli isimler hala toparlayamadı. Kuyt ve Emenike dünya kupasından geldiler. Sezon başı da bazı sorunlar vardı takımda biliyorsunuz. Belki yeterince tam anlamıyla da çalışamadık. Buna rağmen oyuncularım ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

Kafasındaki oyun planını zaman zaman sahaya yansıtabildiklerini kaydeden Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, "Hayal ettiğim, oynatmak istediğim futbol, biraz zamanla, çalışmayla ve öz güvenle alakalı bir şey" ifadesini kullandı.

Kartal, penaltı pozisyonunda oyuncuları arasında yaşanan diyalogla ilgili olarak ise"Bu takımın penaltıcısı, kaptanı Emre Belözoğlu'dur. İkinci penaltıcı Kuyt'tır. Bu penaltıyı Diego attıysa, Emre Belözoğlu izinverdiği için atmıştır. Diego da penaltıyı kullandı" değerlendirmesinde bulundu.


KAYNAK : Ajansspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER