Fenerbahçe bıraktığı yerden

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının lideri Fenerbahçe, ikinci yarıya da 3 puanla başladı. Lider, Kasımpaşa deplasmanında Dirk Kuyt'ın 2 golü ve Caner'in golüyle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




25 Ocak 2015, Pazar 09:38
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Fenerbahçe'de 7 eksik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaşacak. S...
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
İşte derbinin bilet fiyatları Orta saha için Maksimovic iddiası! Aziz Yıldırım'ın hedefinde 3 yıldız isim var!
HABERİN ETİKETLERİ
fenerbahçe, dirk kuyt, kasımpaşa, kasımpaşa-fenerbahçe maçı, kasımpaşa,

Ligde ilk yarının lideri Fenerbahçe, ikinci yarıya da galibiyetle başladı...

Sarı-lacivertliler, Dirk Kuyt'ın2 golle yıldızlaştığı maçtaKasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 yenerken, ligdeki galibiyet serisini de 6 maça çıkardı. Fenerbahçe'nin diğer golü ise Caner Erkin'den geldi.

Fenerbahçe maça çok yüksek tempoda başladı. Sarı-lacivertliler, ilk 5 dakikada Kasımpaşa kalesini birkaç kez yokladı. Önce 2. dakikada Egemen'in ceza sahasında sert vurdu ama Kasımpaşa savunmasından sekti. 5. dakikada ise Diego, ceza sahası dışında çok güzel vurdu ancak kaleci Isaksson bu topu son anda çeldi.

Bu pozisyonların ardından da temposunu sürdüren Fenerbahçe, aradığı golü 15. dakikada buldu. Meireles'in pasıyla sağ kanattan hareketlenen Emenike, ceza sahasına doğru hareketlenen Diego'yu topla buluşturdu. Brezilyalı oyuncu, kontrolünün ardından Kuyt'ın önüne bıraktı. Dirt Kuyt da çok şık bir vuruşla Fenerbahçe'yi Kasımpaşa deplasmanında 1-0 öne geçirdi.

Konuk takım Fenerbahçe, 29'da ikinci gole yaklaştı. Kaleci Isaksson'un uzaklaştıramadığı topu orta sahada Meireles kontrol etti. Onun sol kanada verdiği pasta ise Alper Potuk, ceza sahası yayı üzerindeki Selçuk Şahin'i gördü. Selçuk'un sol ayağıyla vuruşu ise az farkla auta gitti.

İlk yarım saatin ardından Kasımpaşa toparlandı. Fenerbahçe'nin orta sahadaki temposu da düşünce, devrenin kalan bölümünde ev sahibi daha etkiliydi. Özellikle 36. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Scarione'nin sert şutu direğin hemen üzerinden dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Kasımpaşa, ilk yarının son 15 dakikasındaki istekli futbolunu, ikinci devrenin de 15 dakikalık bölümünde fazlasıyla gösterdi. 52'de Andre Castro'nun etkili vuruşunu Volkan Demirel, güçlükle çelmeyi başardı ve beraberlik golünü önledi.

Maçın belki de kırılma anı 61. dakikada yaşandı. Adem Büyük, kale sahası üzerindeki Andre Castro'ya indirdi. Müsait durumdaki Castro, üstte auta yolladı ve takımını beraberlik golünden etti.

Fenerbahçe'yi skorda rahatlatan gol 69. dakikada geldi. Sağ kanattan Gökhan Gönül, şık hareketlerle Kasımpaşa savunmasını geçti ve ortaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Dirk Kuyt, hem kendisinin hem de Fenerbahçe'nin 2. golünü Kasımpaşa ağlarına gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

Bu golden sonra Kasımpaşa oyundan düştü. Orta sahadaki direncini tamamen kaybeden ev sahibi, kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. Diego ve Emenike'nin karşı karşıya pozisyonlarında kaleci Isaksson, farkın artmasını engelleyen isim oldu.

Mücadelenin sonucunu ise Caner Erkin belirledi. Sağ tarafta boş durumda kalan Diego, maçtaki ikinci asistini yaparak Caner'in önüne bıraktı. Caner de düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

Fenerbahçe, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak, 39 puanla liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertliler, ligdeki galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER