Hamzaoğlu'ndan kriz iddialarına yanıt!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst yemekte biraraya geldi. Hamza Hamzaoğlu, Selçuk ile Sabri arasında yaşandığı iddia edilen gerginliğin kasıtl

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




11 Mart 2015, Çarşamba 16:16
İLİŞKİLİ HABERLER
Tudor'un Selçuk İnan korkusu
Galatasaray'da 6 haftada attığı 5 golle takımının kazandığı maçlarda ve topladığı puanlarda büy...
Bülent Korkmaz'dan Selçuk İnan'a destek
Galatasaray’ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz, zor günler geçiren kaptan Selçuk İnan’a destek verdi....
Selçuk İnan ile yollar ayrılıyor!
Antalyaspor maçındaki performansı yoğun tepki alan Selçuk'a artık 'İnan'ç kalmadı....
Galatasaray'da büyük sorun! Tam 5 isim... Aleyna Tilki'den Galatasaray'a büyük jest! Maçın ardından yazarlar ne dedi? "Kiralık katil Tudor"
HABERİN ETİKETLERİ
sabri sarıoğlu, hamza hamzaoğlu, galatasaray, selçuk inan,

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst yemekte biraraya geldi. Hamza Hamzaoğlu, Selçuk ile Sabri arasında yaşandığı iddia edilen gerginliğin kasıtlı çıkartıldığını dile getirirken, "Derbi galibiyeti yerine şampiyonluğu isterim" dedi.

Fenerbahçe maçıyla ile ilgili olarak "Uzun zaman sonra sakin bir derbi oldu, herkesin aklında futbol oynamak vardı" diyen Hamza Hamzaoğlu, "Yasin Öztekin o pozisyonda yakın köşeye vursa goldü. Ama o vuruşu yapması bile büyük başarı" dedi.

Hakan Balta'nın maçta sakatlanıp oyundan çıkmasının kendilerini etkilediğini dile getiren Hamzaoğlu, "Hakan topu hücuma iyi sokuyordu, bizim için kötü oldu. Semih fizik olarak daha hazır değil, hazır olduğu zaman elbette kadroda yer alacak. Dzemaili yakın zamanda daha iyi olacak, ilerleyen maçlarda ondan faydalanacağız" diye konuştu.

"SABRİ İLE SELÇUK ARASINDA SORUN YOK"
Selçuk İnan ile Sabri arasında yaşandığı iddia edilen pas vermeme krizini değerlendiren Galatasaray'ın teknik patronu şöyle devam etti, "Selçuk ve Sabri arasında bir problem varmış gibi bir gündem yaratılmaya çalışılıyor. Biz daha da sıkı birbirimize bağlandık. Aralarında bir sorun yok. Sabri'nin elbette bir kırgınlığı olabilir, kadro dışı bırakılmıştı. Ama ona o hamleyi yapan insanlardan hiç kimse yok. Herkesin tek düşüncesi Galatasaray'ın menfaatleri. Bu tür haberler bizi daha çok kenetliyor, güçlendiriyor. Oyunumuzla ilgili bir eleştiri bulamıyorlar, bizi bu tip olaylarla vurmaya çalışıyorlar."

OLCAN'A KIRMIZI DIEGO VE EMENIKE'YE DE SARI KART...
Fenerbahçe derbisinde Olcan'ın Emenike'ye yaptığı harekete kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Diego'nun ceza sahası içinde kendini yere atması da sarı karttı. Emenike'nin de bir pozisyonda kendini bırakması sarı kartlıktı. Böyle değerlendirirsek Fenerbahçe'nin bazı oyuncuları daha önceki maçlarda cezalı olup bizim maça çıkmamalıydı. Ben kendi futbolcularıma bile kızıyorum, 'hakemi aldatmaya yönelik hareket yapmayın' diyorum. Hakem elbette hata yapacak, hepimiz hata yapıyoruz. Ama bizim ülkede onları baskı altına alıp etkileme çabası var" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR"
Şampiyonluk yolunda bir adım önde olduklarını vurgulayan genç teknik adam, "Hiçbir şeyin garantisi olmaz. Şu anda Fenerbahçe maçını kazanmış bir Galatasaray düşünebiliyor musun? Ama şampiyon olmadan hiçbir anlamı yok. Kulübün şampiyon olmaya ihtiyacı var. Takım bir bütün olursa şampiyonluk gelir. Biz burada birbirimizi sevmek zorundayız. Seni seviyorsam hatanı kapatmak için koşarım" dedi.

DERBİ GALİBİYETİ Mİ, ŞAMPİYONLUK MU?
Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe galibiyeti yerine şampiyonluğu tercih edeceğini vurgularken, "Fenerbahçe'ye yenilip şampiyon olmak mı yoksa Fenerbahce'yi yenip şampiyon olmamak mı derseniz, tabiiki şampiyon olmayı tercih ederim. Fenerbahçe'yi Kadıkoy'de seneye de yenebiliriz sorun değil" yorumunu yaptı.

"Galatasaray yönetiminden sözleşme uzatma ile alakalı bir teklif aldınız mı ?" sorusuna Hamzaoğlu, "Şu anda yönetimden bana gelen bir teklif yok. Gelse de şu an için düşünmem" yanıtını verdi.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42286
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER