"Emenike, Chelsea'ye gideceğim diyordu"

Fenerbahçe'nin küskün golcüsü Emenike'nin eski hocası Yücel İldiz, Nijeryalı golcü ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




30 Mart 2015, Pazartesi 11:18
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçe'ye derbi öncesi müjde!
Fenerbahçe'de Ozan Tufan takımla çalıştı, Sarı-Lacivertli takımda golcülerin hepsi hazır...
Emenike : "Jeremain Lens, beni kral yapar!"
Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, yeni takım arkadaşı Jeremain Lens'in performansını d...
Fener'de tüm gözler yine Emenike'de!
Attığı iki golle Monaco’yu Kadıköy’de yıkan Emenike bu akşam da F.Bahçe’nin en büyük kozu olacak....
Fenerbahçe'de Emenike için! Emenike geri mi dönüyor? Burak Yılmaz'ı alamadı, Emenike'yi bitiriyor
HABERİN ETİKETLERİ
emmanuel emenike,

Teknik direktör Yücel İldiz, Habertürk TV'de Faik Çetiner'in sunumuyla yayınlanan Spor Türk programına konuştu. Emmanuel Emenike'nin Karabükspor'da oynadığı dönemde teknik direktörü olan Yücel Yıldız, Nijeryalı golcünün transferi ve şu anki durumu ile ilgili olarak çaprıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Yücel İldiz'in yaptığı açıklamalar:

"Karabükspor'da hedefe oynadığımız sene santrfor arıyorduk. Yerli oyuncuların bonservis bedelleri çok yüksekti. Bize de menajerden haber geldi. Ankara'da bir-iki tane oyuncu var diye. 1. Lig'de o sezon yeni kural çıkmıştı. 3 oyuncu oynatabiliyorduk 88 doğumlu olan. Sezon başında Gerede kampına gittik. Oyuncularla tek tek görüştüm. Emenike 'Tek amacım burada kalmak' dedi. Hazırlık maçında 3 tane gol attı. Müthiş şeyler yaptı. Kulüp başkanımız geldi ve 'Ne yapacağız' diye sordu. Opsiyonu bizde olmak kaydıyla bedelsiz olarak kiraladık. Emenike'nin bize ilk gelişi böyle oldu."

"CHELSEA'YE GİDECEĞİM DİYORDU""3 ay sonra Chelsea'ye gideceğim diyordu. Ama çalışılması kolay bir oyuncu değil. Giderek temposu yükselen bir oyuncu oldu. Emenike'ye yakın bir oyuncu olması lazım. Yanında kim olursa o ismi gol kralı yapar. Takım arkadaşları ile ciddi problemler yaşadı. İdmanda her istediğinizi yapar, idmanları kaçırmazdı ama ekstra çalışmayı sevmezdi. Oyunculuk anlamında sürekli çıkış yapan bir oyuncuydu."

FENERBAHÇE MAÇINDA NEDEN OYNAMADI?"Karabükspor - Fenerbahçe maçında oynamadı. 1 hafta önce Ankara'da bir maçımız vardı ve berabere kaldık. Maçın 43. dakikasında sakatlandı. Bir ağrım var dedi ve oyundan çıkardık. Maçtan sonra 'Önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum ve Fenerbahçe maçına yetişir diye düşünüyorum' dedim. Hafta için idmanlara da çıkamadı. Karın zarında yırtık oluşmuş. Son idmanda 'Hocam çok ağrım var' dedi. Raporu da vardı. Maç kadrosu açıklanacağı zaman sordum, 'Oynayamacağım' dedi. Ben de 'Bütün Türkiye bize bakıyor' dedim. Sonra da kadroyu açıkladım. Maçtan sonra her türlü baskı geldi. Sonra diğer maçlarda da oynatmadık."

"GECE HAYATINA DÜŞKÜN DEĞİL""9 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye sattık. Sürekli çıkış halinde olan Emenike, geçen sezon iyi değildi. Rusya'da ciddi bir sakatlık geçirdi. Orada yeniden oynamaya başladı, sonra Fenerbahçe'ye yeniden geldi. Ama performansının altında. Gece hayatına düşkün bir oyuncu değil. Fenerbahçe şu anda doğru davranıyor. ciddi bir maliyeti var. Oyuncusuna sahip çıkıyor. Bence sezon sonu iki tarafın yolları karşılıklı olarak ayrılacaktır. Çok güçlü bir oyuncu. Bizden sonra Emenike'nin performansını iyi görmedim. İsmail Kartal'ın Emenike ile başlamasını doğru buluyorum"

"ADAM GİBİ FUTBOLUMUZU OYNADIK"İldiz, 2010-2011 sezonunda oynanan Karabükspor - Fenerbahçe maçında kalecilerinin son dakikada kornerde ceza sahasına gelmesi ile ilgili ise, "Hiçbir camia için demiyorum. Her taraftan çok baskı geldi. Oyuncuların menajerlerine kadar haber geldi. Herkes isyan etti. Adam gibi çıkıp futbolumuzu oynadık." diye konuştu.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER