Antep'te puanlar paylaşıldı

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta açılış mücadelesinde Gaziantepspor, sahasında Torku Konyaspor ile karşılaştı. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maç 1-1 sona erdi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




18 Nisan 2015, Cumartesi 13:08
İLİŞKİLİ HABERLER
Gaziantep Basketbol, Şampiyonlar Ligi sınavında
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol, FIBA Şampiyonlar Ligi, B Grubu ilk ha...
Gaziantepspor'un kalesi düştü
TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, geride kalan haftalarda kalesinde 10 gole engel olamayarak "ligin en fa...
"Alacağımız bir galibiyet bizi umutlandırır"
Atiker Konyaspor'un kaptanı Ali Çamdalı, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda karşılaşacakları Shakhtar Donetsk...
Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Serkan Kırıntılı Konyaspor kulübü olağanüstü kongreye gidiyor Gaziantepspor Itandje ile anlaştı!
HABERİN ETİKETLERİ
gaziantepspor, atiker konyaspor,

Karşılaşmaya hızlı başlayan Gaziantepspor 11. dakikada Chico ile öne geçerken, mücadelenin 2. yarısında ataklarını sıklaştıran Torku Konyaspor ise 73. dakikada Rangelov ile beraberliği yakaladı. İki takım da kalan dakikalarda üstünlüğü getirecek golü bulamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bu skorun ardından Konyaspor ve Gaziantepspor, puanlarını 35 yaptı.

MAÇTAN DAKİKALAR

11. dakikada ev sahibi takımın kazandığı köşe vuruşunda topun başına Oğuzhan Türk geçti. Bu oyuncunun ortasında, altı pasın önünde topa iyi yükselen Chico, kalenin sol köşesinden meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0

17. dakikada Torku Konyaspor beraberliğe çok yaklaştı. Eray Birniçan'ın kale vuruşunu kısa yapmasıyla araya girerek topun sahibi olan Torje, sol kanattan ceza sahasına sokuldu. Bu futbolcunun altı pasın yakınından yaptığı vuruşta topu güçlükle tokatlayan kaleci Eray Birniçan hatasını telafi etmiş oldu.

44. dakikada kaleyi yaklaşık 30 metre uzaklıkta karşı cepheden gören bir pozisyonda kazanılan serbest vuruşu Mehmet Uslu kullandı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Eray Birniçan topu güçlükle kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Gaziantepspor 1-0 önde tamamladı.

59. dakikada Mehmet Uslu'nun sol kanattan altı pas içerisine gönderdiği meşin yuvarlağa yükselen Uğur İnceman, kalenin sağ direğinden dönen topu önünde buldu. Uğur İnceman, kalenin hemen yanından yaptığı kötü bir vuruşla topu farklı bir şekilde kalenin üstünden auta gönderdi.

63. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Ferhat Ayaz, topu ceza yayının solunda bekleyen Erdem Şen'e uzattı. Bu futbolcunun bekletmeden attığı sert şutta kaleci Kaya Tarakçı meşin yuvarlağı parmaklarının ucuyla kornere gönderdi.

69. dakikada Hasan Kabze ve Torje, kalenin sol tarafındaki ceza sahası dışından şık paslarla ceza yayına doğru sokuldu. Torje'nin yaptığı son vuruşta meşin yuvarlak kalenin sol direğinin hemen dibinden auta gitti.

73. dakikada Torku Konyaspor skora dengeyi getirdi. Ali Çamdalı ile ceza yayı önünde yaptıkları verkaç sonrasında tekrar topla buluşan Hasan Kabze, tek pasla altı pasın yakınlarındaki Rangelov'u topla buluşturdu. Topu kontrol eden Rangelov, kaleci Eray Birniçan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ayağının üstüyle şık bir vuruş yaparak, 1-1 eşitliği sağladı.

Kalan sürede sonuç değişmedi ve karşılaşma 1-1 tamamlandı.

Gaziantepspor: 1 - Torku Konyaspor: 1

Stat:Kamil Ocak

Hakemler:Barış Şimşek, Ali Saygın Ögel, Serdar Diyadin

Gaziantepspor:Eray Birniçan, Elyasa Süme, Chibuike (Dk. 75 Mustafa Durak), Şenol Can, Erdem Şen, Oğuzhan Türk (Dk. 65 Arokoyo), Muhammet Demir, Ferhat Ayaz, Chico, Barış Yardımcı, Luis Leal (Dk. 80 Emre Nefiz)

Torku Konyaspor:Kaya Tarakçı, Ali Turan, Selim Ay, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Rangelov (Dk. 85 Vedat Bora), Torje, Kokalovic, Mehmet Uslu, Uğur İnceman (Dk. 78 Recep Aydın), Kenan Özer (Dk. 66 Hasan Salih Kabze)

Goller:Dk. 11 Chico (Gaziantepspor), Dk. 73 Rangelov (Torku Konyaspor)

Sarı kartlar:Dk. 15 Kokalovic, Dk. 69 Ali Turan (Torku Konyaspor)


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8457
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8296
Sporda ilginç görüntüler!
42252
Federer'in çocukla maçı
41630
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17069