Juventus 12 yıl sonra finalde!

Juventus, İtalya'da 2-1 yendiği son şampiyon Real Madrid ile rövanşta 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’nde 2003'ten bu yana ilk kez finale çıktı

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




14 Mayıs 2015, Perşembe 00:08
İLİŞKİLİ HABERLER
Real Madrid şaşkın! "Ne oluyorsa oluyor!"
Sezona istediği gibi başlayamayan Real Madrid'de işler tam anlamıyla yolunda gitmiyor....
İngiliz takımlarının bileği bükülmüyor! Toplam 15 maçta...
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden beş İngiliz takımı, geride kalan üç haftalık performanslarıy...
Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!
Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı....
Başkan açıkladı! Real Madrid ile 6 yıllık imza! Real Madrid Fransız yıldızla anlaştı! Pepe için İspanya'ya gidiyor!
HABERİN ETİKETLERİ
real madrid, juventus, şampiyonlar ligi,

Juventus, İtalya’da 2-1 yendiği son şampiyon Real Madrid ile rövanşta 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’nde 2003’ten bu yana ilk kez finale çıktı

Real Madrid sahaya; Casillas, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Rodriguez, Isco, Kroos, Bale, Benzema, Ronaldo 11'i ile çıktı.

Sakatlığını atlatan Fransız golcü Benzema, ilk 11'deki yerini alırken; kaleci Iker Casillas da Şampiyonlar Ligi'ndeki 150. maçına çıktı.

Juventus ise sahada; Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata 11'i ile yer aldı.

Juventus'un Cagliari ile yaptığı lig maçında sahalara dönen genç yıldız Pogba, Real Madrid karşısında ilk 11'de sahaya sürüldü.

Maça etkili başlayan Real Madrid, 22. dakikada penaltı kazandı. Ceza sahası içinde James Rodriguez'e faul yapan Chiellini, penaltıya sebebiyet verdi. 23. dakikada atışı kullanan Ronaldo, skoru 1-0 yaptı. Öte yandan Real Madrid kariyerindeki 307. golünü kaydeden Portekizli yıldız, efsane isim Alfredo Di Stefano'yu yakaladı.

Rakibine oranla daha atak gözüken Real Madrid, ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken; Juventus 56. dakikada skoru değiştirdi. Pogba'nın kafayla içeriye çevirdiği topu ceza sahası içinde göğsüyle kontrol eden Morata'nın sert vuruşunda, meşin yuvarlak Casillas'ın çabasına rağmen ağlara gitti. Eski takımına ilk maçta da gol atan Morata, yine gol sevinci yaşamadı.

Beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştıran Real Madrid, 70. dakikada kalesinde büyük bir tehlike atlattı. Vidal'ın pasıyla ceza sahasına giren Marchisio'nun vuruşunda gole izin vermeyen Casillas, takımını ipten aldı.

72. dakikada bu kez Real Madrid önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Soldan Ronaldo'nun yaptığı ortada, arka direğe giden topa iyi yükselen Bale'in kafa vuruşu üstten auta gitti.

Kalan bölümde baskısını artıran Real Madrid, yakaladığı fırsatları kullanamadı ve Juventus 1-1 berabere kaldı. İlk maçta 2-1 yendiği rakibine toplamda 3-2'lik üstünlük sağlayan Juventus, adını finale yazdırdı. 11 yıllık final özlemini dindiren Juventus, 6 Haziran'da Berlin'de yapılacak finalde Barcelona ile karşılaşacak.


KAYNAK : Ajansspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Babel'den galibiyet yorumu

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Mona

Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı.

Spor yazarları: "Real Madrid misin?"

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden son

Lucescu: Gurur duyuyorum...

Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direkt
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER