"Beşiktaş maçına en iyi 11'imizle çıkacağız"

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Beşiktaş'ın yarınki rakibi Sporting Lizbon'un teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşamaya en iyi 11'i ile çıkacağını söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




10 Aralık 2015, Perşembe 11:45
İLİŞKİLİ HABERLER
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?"
Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden sonra maçı değerlendirdi. ...
Lucescu: Gurur duyuyorum...
Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu alınan galibiyetten...
Beşiktaş hisseleri de coştu "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel" Beşiktaşlı futbolculara prim müjdesi!
HABERİN ETİKETLERİ
beşiktaş, sporting lizbon,

Karşılaşmanın oynanacağı Jose Alvalade Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Jesus, Beşiktaş'ın güçlü ve çok kaliteli futbolculara sahip bir takım olduğunu kaydederek, "Mario Gomez, Sosa ve Quaresma gibi ofansif anlamda belirleyici futbolcuları var. Ama bunlara karşı hazırlıklarımızı yaptık. Onların da işi zor olacaktır. Değerli bir maç ve kazanırsak tur atlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Portekiz Premier Ligi'nde lider konumda bulunan Sporting Lizbon'un bu sezon ulusal ligine çok önem vermesiyle ilgili yöneltilen sorulara ise Jesus, "Ulusal ligimiz çok önemli ama Avrupa Ligi de bizim için önemli. Aslında, her takım için böyle. Sadece Real Madrid veya Barcelona için hedefler farklı olabilir. Beşiktaş karşısında en iyi 11'i çıkartacağım" cevabını verdi.

Portekizli teknik adam, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk ilk olarak gruptan çıkmayı, daha sonra ise gidebilecekleri en üst yere kadar çıkmayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Yarın elenirsek, bu bizim için hayal kırıklığı olmaz. Normal karşılanacaktır. 4 kupa mücadelesi veriyoruz ve bunu kaybedersek 3 kupada daha oynarız. Ama yarınki maçı kazanıp, turu geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sporting teknik direktörü, sürekli ilk 11'de değişiklik yapmasının normal olduğunu savunarak, Brezilyalı stoper Ewerton'un yarınki maçta oynayamayacağını, sakatlıktan çıkan Teo Gutierrez'in ise hazır olduğunu kaydetti.

Jesus, Sporting Lizbon'un ilgilendiği iddia edilen Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma'ya ilgili de "Quaresma çok kaliteli bir futbolcu Türkiye'de bir idol. Zannediyorum o durumundan mutlu. Biz de mevcut oyuncularımızdan çok mutluyuz. Quaresma bugün çok konuşuldu. Sportingliler tabii ki onun gibi bir futbolcuyu takımlarında görmek ister. Ama Türk takımları gibi finans kapasitemiz yok" dedi.

Ayrıca, Portekizli teknik adam, Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo'nun bir televizyona yaptığı Portekiz Ligi'nde Sporting Lizbon'un çok iyi oynadığı yönündeki değerlendirmesiyle ilgili olarak, "Lige iyi başladık. Kazanmaya da devam etmek istiyoruz. Ronaldo'nun söylediklerinden gururlandım" yorumunu yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in, Avrupa'nın önemli ve güçlü ligleri arasında yer aldığını, büyük futbolcu ve teknik adamların bulunduğunu söyleyen Jorge Jesus, "Yine de, şimdiye kadar hiçbir Türk takımından teklif almadım" diye konuştu.

Öte yandan Sportingli futbolculardan Ricardo Esgaio da "Çok zor bir maç. Beşiktaş çok iyi bir takım, Quaresma dahil çok iyi oyunculara sahip ama bizim hedefimiz maçı kazanıp gruptan lider çıkmak. Motivasyonumuz tam. Bizim için önemli olan yarın galip gelerek turu geçmektir" şeklinde konuştu.

Sporting Lizbon'un yarın ki maçta muhtemel 11'inde şu futbolcular yer alıyor:
Rui Patricio, Joao Pereira, Paulo Oliviera, Naldo, Jefferson, William Carvallho, Gelson Martins, Adrien Silva, Matheus, Joao Mario ve Slimani.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Sneijder'e kötü haber!

Nice Teknik Direktörü Lucien Favre, sezon başında kadrolarına kat

Maçın ardından yazarlar ne dedi? "Kiralık katil Tudor"

Levent Tüzemen - İstifa da bir hizmettir. Başkan Dursun Özbek

Galatasaray'ın kabus gecesi!

Bazı taraftarlar kombine olarak kullanılan Passolig kartlarını yak

Galatasaray'da Avrupa mesaisi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın d
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER