İmza törenine Ersan damga vurdu!

Beşiktaş Kulübü'nde yeni transferler Boyko, Alexis ve Marcelo için imza töreni düzenlenirken, başkan Orman'ın Ersan Gülüm hakkındaki sözleri toplantıya damga vurdu...

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




05 Şubat 2016, Cuma 16:22
İLİŞKİLİ HABERLER
Futbolda transfer dönemi yarın başlayacak
Futbolda 2017-2018 sezonu 1. transfer ve tescil dönemi, yarın başlayacak....
10 numara temasları sürüyor!
Transfer döneminin bitimine 6 gün kala, Sarı-Lacivertli taraftarların 10 numara bekleyişi devam ediyor. Y...
Beşiktaş'tan forvet atağı!
Golcü arayışlarında Samuel Eto'o için Antalyaspor'a Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu'nu takas yoluyla te...
Yanal'dan transfer itirafı! Marko Marin imzayı attı! Barça ve İnter peşine düştü
HABERİN ETİKETLERİ
ersan adem gülüm, transfer,

Beşiktaş Kulübü'nde yeni transferler Boyko, Alexis Delgado ve Marcelo Guedes için imza töreni düzenledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman burada yaptığı açıklamada üç oyuncu için de "Ailemize hoş geldiniz" derken, uzun yıllar birlikte olmak istediklerini kaydetti. Orman Boyko için; "Uzun zamandır ilgilendiğimiz bir oyuncuydu 2015'de UEFA'da yılın takımına seçilmiş bir kaleci, çok istedik, uğraştık, hayırlı olsun. Bize uyan bir kaleciyi kadromuza kattık" dedi.

Alexis transferi hakkında da konuşan Orman, "Scout ekibimizin uzun zamandan bu yana izlediği istediğimiz bir oyuncuydu. İspanya'da şampiyonluk yaşamış bir oyuncu, inşallah bu sene de biz de şampiyonluk yaşayacak" ifadelerini kullandı.

Marcelo hakkında da konuşan ve "Aslında Marcelo'yu sezon başında istedik, ancak her şey kısmet, kaderinde İstanbul'a gelmek vermiş. Marcelo'nun da uzun yıllar bizimle mücadele edeceğini düşünüyorum. Milosevic'i gönderdik ama satın alma opsiyonunu vermedik talep olmasına rağme. Kendisine inandığımız için önümüzdeki sezon da bizimle olacak" diye konuştu.

"ERSAN'I KIRMADIK"

Ersan Adem Gülüm'ün Çin'e transferi hakkında konuşan Orman şu ifadeleri kullandı;
"Oyuncularımızın hiçbirisi bir makine değil, bunlar insan. Bizden daha fazla bir yere götürme fikri oyuncuların istekleri ile oluşan bir şey. Bu çocuklar ailemizin bir parçası. Transfere sadece maddi olarak bakmıyoruz, bizim ahlaki değerlerimize uygun olup olmadığına da bakıyoruz. Ersan ile Çin kulüpleri uzun zamandır ilgileniyordu. Bu sezon başında bu oluşmadı, şimdi çok ciddi teklif gelince oyuncu da alacağı paradan ötürü kafası karıştı. Bizi zorlayan şey oyuncununu kendisidir. Fikrimiz değişmedi, biz Ersan'ı satmak istemiyorduk, Ersan'ın bir özelliği de var, çok önemli Beşiktaşlılık duruşları gösterdi, sevdiğimiz de bir oyuncu. Beşiktaş'ın menfatine arzusunu kırmadık, kırsaydık ne olurdu; Ersan'ın aklı bir defa karışmıştı, kontrasyonu Beşiktaş'ta değildi. Kulüp menfaatine göre karar evriyoruz, belki planlasak daha yüksğe de satabilirdik. Elimizden geleni yaparak 7 milyon euroya sattık. Ersan'ın da alacağı vardı, yılbaşına kadar olanlar ödeniyor, Ocak ayının alacakları yaklaşık 150 bin euro kalıyor. Helallştik. Artık yeni sayfa açtı, hayırlı olsun. Görüşmeleri başında Ahmet Nur Çebi götürüyordu sonra birlite tamamladık. Ersan sakatlansa Beşiktaş sahaya mı çıkmayacaktı? İki önemli stoperimiz var, Tosic de Sırbistan stoperi. Bu dakikadan sonra hayırlı olsun diyebiliriz".

"ERSAN PARA BIRAKTI, KENDİSİ TRANSFERİ İSTEDİ"

Şenol Güneş'le Ersan konusunda sorun olmadığını kaydeden Orman, "Şenol Güneş, Ersan gitmeden önce 'teknik olarak gitmesini istemiyorum' demişti. Bizim de Ersan'ı satmak için bir çabamız yoktu, aslında Ersan'ın transfer olma çabası vardı. Bizim hocamız ile ilgili bir sorunumuz yok ve olamaz. Bir sorumluluk varsa bunun cevabını da biz veririz" dedi.

ARAS VE ÇİN KAMPI SÖZLERİ

Bu arada Orman, Aras'ın da önümüzdeki sezon takıma katılacağını ifade etti, "Aras'ın 3 ayda kadromuzda yer bulması zordu ve sakatlıktan yeni çıktığı için İspanya'ya gitmesini uygun bulduk, önümüzdeki sezon bizimle olacak." dedi.

Orman ayrıca Beşiktaş'ın Çin'de çok tanındığını kaydederken, "Bu yaz Çin'de bir kamp yapmayı düşünüyoruz. Aramız iyi, Allah bozmasın" dedi.

FUTBOLCULAR NE SÖYLEDİ?

Boyko
"Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. İnanıyorum ki sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız. Tolga Buca maçında çok iyiydi. Çok iyi bir oyuncu. Tolga'ya saygım var ancak ben de oynamaya geldim. Rekabet devam edecektir."

Alexis
"Bana güvendikleri için çok teşekkür ediyuorum, burada şampiyonluk yaşayacağız. Mümkün olduğunca takımla daha fazla vakit geçirip, takımı tanımak istiyorum. Hazırım, beni ilk günden beri sıcak karşılayan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Elimden geldiğince en üst seviyede oynayacağım"

Marcelo
"Bu sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim, tüm çabamı verip, Beşiktaş'ta en yüksek noktaya varmak için azimle çalışacağım. İkimiz de oynamaya hazırız, formayı hak ediyoruz ama hocamız seçecek. Videolar ve arkadaşlardan bilgi alıp takımı tanıyoruz"

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8325
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17089
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER