Erman Toroğlu: "Defol git"

Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasından oynanan ve M.Başakşehir'in 2-1 kazandığı haftanın kapanış maçı olan M. Başakşehir-Fenerbahçe maçını yorumladı

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




10 Mayıs 2016, Salı 11:09
İLİŞKİLİ HABERLER
Erman Toroğlu'ndan çarpıcı açıklamalar!
A Spor Yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da Türkiye-Hırvatistan maçını değerlendirdi....
Bruma ucuz yırttı!
İlk yarıda kendisini engelleyen Alanyasporlu Carlos Garcia’ya yumruk atan Portekizli yıldız sarı kart g...
Erman Toroğlu: "Azizsilin bile fayda etmez!"
Erman Toroğlu Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Sabah'daki köşesinde yorumladı......
İlk yarıya Fırat Aydınus damgası Toroğlu: "Fakirin tavuğu misali" "Bu Beşiktaş tutulmaz"
HABERİN ETİKETLERİ
fırat aydınus, erman toroğlu,

Fırat Aydınus, maça yüzde 100 tesir etti. Verdiği ve vermediği kararlarla Fenerbahçe'yi anormal arkadan itmesine rağmen Başakşehir, söke söke 3 puanı aldı. Bakınız, Türkiye'de bu tarz eyyam düdükler olduğu müddetçe biz Türk futbolunda bir yere gelemeyiz. Başakşehir takımıyla, Fenerbahçe arasında futbol açısı, fizik, plan ne derseniz deyin büyük fark var. Ama bu büyük fark sahaya yansıyamıyor. Neden? Bizim eyyamcı hakemlerden...Aydınus, FIFA hakemliğinden gittikten sonra tamamen eyyama başladı. İnanılmaz derecede hesaplı maç idare ediyor. Bu 7-8 hakeme büyük miktarda maaş bağlandığı için artık 'Tüccar Hakem' sınıfına girdiler. Tüccarlar, ne olursa olsun kendileri kazanmak isterler, kaybetmek istemezler. Tüccar, kuvvetliden yana olur. Bakınız, maçı yazacağım bana Aydınus maçı yazdırmıyor. Kendimi Başakşehirli teknik heyet veya futbolcuların yerine koyuyorum, isyan ediyorum. Onlar için isyan ediyorum. Eğer bu tarz hakemlik yapacaksanız, yapmayın defolun gidin.

Fenerbahçe takımı, doldur boşalttan başka hiçbir şey yapmadı. Hakemin de desteğiyle doldur boşaltlardan pozisyon buldular. Penaltı da kazandılar. Daha hafifini Fenerbahçe lehine veren hakem, daha ağır hareketi (Volkan'ın Napoleoni'yi düşürdüğü pozisyon) Başakşehir lehine çalamadı.Volkan Şen, göstere göstere hakeme küfür ediyor ama 'tık' yok. Ozan, rakibin kafasına basıyor, sarı kart. Bari gösterme, görmedim dersin! Eyyamcı Fırat! Belki de tek doğru kararı Volkan Şen'in ilk yarıda penaltı beklediği pozisyona devam kararıydı. Orada da çizgi hakeminin kendinden emin tavrı olmasa yine eyyamın kralını yapardı. Bakınız, ben bunları futbolculuk hayatımda çok yaşadığım için yazımda da isyan ediyorum. Eğer bu sistem Türkiye'de devam ederse maalesef Türk futbolundan bir halt olmayacak. Şu maçı Fenerbahçe kazansaydı, futbol namına ayıp ve yazık olmaz mıydı?

Fenerbahçe şahıs, şahıs futbolculara kalmış. Bir gün bir tanesi oynayacak, maç kazanacaklar. Takım oyunu derseniz, arabın yalellisi. Aslında F.Bahçe'nin kadrosuna baktığınızda bu takım akıllı bir teknik direktörün elinde olsa lig bitmeden 5 hafta önce şampiyonluğunu ilan ederdi. Şimdi ne oldu? Önümüzdeki hafta Vodafone Arena'da lig bitebilir.

Başakşehir'i tebrik etmek lazım.Yalnız oynadıkları oyundan değil. Böyle bir rezil hakeme isyan edip atılmadıkları için. Volkan Babacan'a da ayrı bir paragraf şart... Bir kaleci nasıl olur, nasıl oynar, nasıl bir beyefendidir, nasıl bir insandır? Daha da fazlası... Basınımızdaki bazı yalaka kalemşörlereve görsel basındaki bazı yalaka yorumculara rağmen Milli Takım'ın kalesini neden koruduğunu hepsinin suratına vura vura gösterdi. Bu çocuk konuşmuyor, çıkıyor oynuyor, bunu görmek istemeyenler var. Bu çocuğun moralini bozmak isteyenler var. Türkiye'de yalaka çok.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER