"Burak'ı aratmamaya çalışacağım"

Galatasaray formasıyla Spor Toto Süper Lig'de çıktığı ilk maçta Kardemir Karabükspor filelerini uzatma bölümünde attığı golle havalandıran Eren Derdiyok, sarı-kırmızılı takımın eski golcüsü Burak Yılmaz'ı aratmayacağını söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




25 Ağustos 2016, Perşembe 19:00
İLİŞKİLİ HABERLER
Yanal: Burak Yılmaz'ın fedakarlığını kimse anlamamış!
Burak Yılmaz'ın Ay-Yıldızlı forma için fedakarlıkta bulunduğunu belirten Fırtına’nın hocası Ersu...
Burak Yılmaz’a yoğun tedavi
Fenerbahçe maçında kasığından sakatlandıktan sonra oyundan çıkmak zorunda kalan Burak Yılmaz, Gençl...
Galatasaray'da büyük sorun! Tam 5 isim...
Galatasaray, yolları ayırmak istediği oyuncular için flaş bir karara imza attı. De Jong, Hakan Balta,...
Aleyna Tilki'den Galatasaray'a büyük jest! Maçın ardından yazarlar ne dedi? "Kiralık katil Tudor" Galatasaray'ın kabus gecesi!
HABERİN ETİKETLERİ
burak yılmaz, galatasaray,

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplayan Eren, Galatasaray'da beklentilerin yüksek olduğunu ifade ederek, "Bir forvet oyuncusundan beklentiler her zaman yüksektir. Baskı olması normal, buna her oyuncunun alışık olması lazım. Ben sahaya çıktığım zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

Çin'in Beijing Gouan takımına transfer olan Burak Yılmaz'ın, Galatasaray'da önemli işler yaptığını belirten Eren, "Kendisini de oyun stilini de çok severim. Onu aratmamaya çalışacağım." ifadesini kullandı.

Bu sezon için gol hedefi koymadığını vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, "Buraya takımın başarısı için geldim. Gollerimle takıma katkı sağlayabiliyorsam ne mutlu bana. Takım için en iyisini istiyorum. Şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Ne kadar gol atabilirsem kendi adıma o kadar sevinirim." şeklinde konuştu.

-"Podolski ile iyi bir ikili olabiliriz"

Podolski ile oynaması konusundaki soruya Eren, "Oyuncular olarak elimizden geleni vermeye çalışıyoruz. Podolski ile iyi bir ikili olabiliriz. Onun kararını hoca verecek. Biz bütün oyuncular hep birlikte oynamaya çalışıyoruz." şeklinde ifadelerle cevap verdi.

Ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğunu dile getiren golcü oyuncu, Kardemir Karabükspor karşısında galibiyete inandıklarını belirterek, "İlk maçın zor olacağını biliyorduk. Lige galibiyetle başlamak istedik ve hedefimize ulaştık. Bizim oynayacağımız futbolun daha kaliteli olması gerekiyor. Şans da bizden yanaydı." değerlendirmesinde bulundu.

- "Riekerink eksiklerimiz konusunda yardımcı oluyor"

Galatasaray'da çok güzel bir ortamla karşılaştığını söyleyen sarı-kırmızılı takımın yeni transferi, teknik direktör Riekerink'in kendisine çok yardımcı olduğunu vurgulayarak, "Arkadaşlarım iyi karşıladı. Çok cana yakınlar. Tecrübeli oyuncular var. Büyük bir camiaya geldiğimi hissettim. Riekerink yanına gidip konuşabileceğiniz bir hoca. Eksiklerimiz konusunda bize çok yardımcı oluyor." şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Akhisar'da kendilerini zor bir maçın beklediğini vurgulayan Eren, şunları söyledi:

"Kardemir Karabükspor maçında istediğimiz oyunu oynayamadık ama mücadele ederek kazandık. Akhisar Belediyespor da iyi takım olduğunu ilk maçını kazanarak gösterdi. Kazanmak için gideceğiz. İlk maçlar çok önemli."

- "Yönetimin kararını saygıyla karşılarım"

Transfer görüşmeleri yüzünden sezon öncesi verimli bir hazırlık dönemi geçiremediğini dile getiren Eren, Galatasaray'ın gündeminde yer alan forvet transferi konusunun kendisini endişelendirmediğini belirterek, "İyi çalışıp formayı kapmak istiyorum. Maçtan maça, idmandan idmana kendimi daha iyi hissediyorum. Forvete ihtiyaç varsa yönetimin kararını saygıyla karşılarım. Rekabet ne kadar çok olursa o kadar başarılı oluruz." ifadelerini kullandı.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8457
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8297
Sporda ilginç görüntüler!
42252
Federer'in çocukla maçı
41630
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17069
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER