Dürüst futbolcu kendini yaktı!

Zonguldak Süper Amatör Küme'de 10 Temmuz takımıyla oynadıkları karşılaşmada ceza sahası içinde rakip oyuncunun değil kendisinin elle oynadığını söyleyen Çaycumasporlu Kenan Bökrü, verilen penaltıyı iptal ettirirken hakemden de sarı kart gördü.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




29 Kasım 2016, Salı 17:41
İLİŞKİLİ HABERLER
HABERİN ETİKETLERİ
Çaycumaspor,

Kümede kalma mücadelesi veren 10 Temmuz’la play off yarışından kopmak istemeyen Çaycumaspor, Fener Stadı'nda karşılaştı. Çaycumaspor, 2-1 mağlup durumdayken 76’ncı dakikada ceza sahası içinde topa elle müdahale edilmesi sonucu penaltı kazandı.

“ELLE OYNAYAN BENİM”

Ancak Çaycumaspor'un golcü oyuncusu 35 yaşındaki Kenan Bökrü, bu arada hakeme rakip oyuncunun değil kendisinin elle oynadığını söyledi. Penaltıyı iptal eden hakem Osman Yılmaz, aynı zamanda kolejde beden eğitimi öğretmeni olan Kenan Bökrü’ye, topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle sarı kart gösterdi.

“MAÇI KAZANDIĞIMIZ İÇİN SEVİNÇLİYİM”

Çaycumaspor, 82 ve 89’uncu dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-2 kazanırken Kenan Bökrü, maçtan sonra pozisyonu anlatırken şunları söyledi:

“Hakem, pozisyonda rakip oyuncunun elinin topa değdiğini zannetti. Aslında top benim elime çarptı. Penaltı kararını verince hakemin yanına giderek topun kendi elime çarptığını söyledim. Buna rağmen maçı kazandığımız için sevinçliyim.”

Çaycumaspor antrenörü Serkan Bankoğlu ise davranışından dolayı futbolcusunu kutladığını belirtti, “Maçtan daha önemli olan Kenan Bökrü'nün 2-1 yenik durumdayken hakemin verdiği yanlış penaltı kararını değiştirmesiydi. Bu davranış, onun centilmen olduğunu ve öğretmen kişiliğini de ortaya koydu” dedi.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Demirkol: "Adamın içinden Gerrard çıktı"

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntv Spor'da yayınlanan Spo

Muslera'nın hayatı seyahatle geçiyor!

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, milli takım ar

5 milyona veto!

Beşiktaş maçında Castillo'yu izleten Fransız ekibi Lyon, 5 milyon

Flaş! Talisca'dan Caner Erkin açıklaması!

Kartal’ın top cambazı, hedeflerini ve özel hayatını Fotomaç’
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER