"Eğer sakatlanmasaydı..."

Siyah-beyazlı idareciler, Osmanlıspor’a attığı nefis golle galibiyetin mimarı olan Brezilyalı yıldızın kalitesini bir kez daha gözler önüne serdiğini dile getirdi. Talisca ise “Sakatlıktan sonra lige golle döndüm. Umarım böyle devam ederim” dedi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




18 Ocak 2017, Çarşamba 10:06
İLİŞKİLİ HABERLER
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?"
Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden sonra maçı değerlendirdi. ...
Lucescu: Gurur duyuyorum...
Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu alınan galibiyetten...
Beşiktaş hisseleri de coştu "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel" Flaş sözler... Talisca'dan Caner Erkin açıklaması!
HABERİN ETİKETLERİ
talisca, beşiktaş,

Beşiktaş’ın sezon başında sürpriz şekilde Benfica’dan 2 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca, Osmanlıspor maçında attığı harika golle galibiyette başrolü oynarken, siyah-beyazlı yöneticileri bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Beşiktaşlı yöneticilerin maç sonrasında, “İyi ki Talisca’yı almışız. Kalitesini yine gösterdi” yorumunu yaptığı, Brezilyalı oyuncunun ise Beşiktaş forması giymekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdiği aktarıldı.

Milliyet’e daha önce verdiği röportajda esprili bir dille, “Başkan biraz paraya kıysın!” diyerek, Başkan Fikret Orman’a bonservisi konusunda mesaj yollayan Talisca, Osmanlıspor maçının ardından, “Sakatlıktan sonra lige golle döndüm. Çok mutluyum. Umarım hep böyle devam ederim” dediği vurgulandı.

Brezilyalı oyuncunun performansını maçtan sonra değerlendiren Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin ise “Talisca eğer ligin ilk yarısında sakatlanmasaydı 6-7 puan fazla toplardık. Şenol hocanın elinde sezon sonuna kadar çok iyi işler yapacak. Takımın eksik parçasını tamamlıyor. Arkadaşlarıyla çok iyi uyum sağladı” yorumunu yaptıkları belirlendi.

Bu arada Talisca’yı ilk etapta bir sene kiralamayı düşünen fakat İzleme Komitesi’nin ısrarlarıyla bu süreyi iki seneye çıkartan Beşiktaş Yönetimi, İzleme Komitesi Başkanı Gökhan Keskin’e teşekkür etti. Talisca’nın pahalı olan bonservisini her fırsatta indirmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi bu konuda sezon sonu Benfica ile pazarlık masasına oturmanın hesaplarını yapıyor.

Müthiş ikiliden 16 gollük katkı

Beşiktaş, Süper Lig’in 17 haftalık bölümünde rakip fileleri 30 kez havalandırırken, Cenk Tosun ile Anderson Talisca toplamda 16 gole imza attı. Kartal’ı, Osmanlıspor deplasmanında galibiyete uçuran ikiliden Cenk Tosun 11 gole ulaştı, 80 gün sonra lig maçında forma giyen Talisca ise 5. golünü attı.

Siyah-beyazlı takımda gollerin yüzde 53.3’lük bölümünü Cenk-Talisca ikilisi kaydetti. Talisca’nın takıma katılmasıyla bu ikilinin son maçlarda hücumdaki katkısı da artmaya başladı. Beşiktaş son 4 lig maçında 6 gol atarken, bunların 5’ini Cenk ile Talisca attı. Cenk bu 4 karşılaşmada 4 gol atarken Talisca ise bir kez fileleri havalandırdı.

Talisca farkı

Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan Turkcell’in GollerCepte uygulamasında 17. haftanın en popüler golü Beşiktaş’ın yıldızı Anderson Talisca’dan geldi. GollerCepte uygulaması üzerinden Süper Lig’in 17. haftasında atılan toplam 27 gol, 111 bin 568 kez izlenirken, Talisca’nın çok klas bir vuruşla kaydettiği siyah-beyazlıları Osmanlıspor deplasmanda 1-0 öne geçiren gol, 17 bin 752 kez takip edildi.

‘Sen bir yıldızsın oğlum!’

Anderson Talisca eleştiri oklarına hedef olan Ricardo Quaresma’ya destek verdi. Kişisel Instagram hesabından Quaresma ile kucaklaştığı bir gol sevincini paylaşan Brezilyalı oyuncu, “İdol” diye yazdı. Quaresma ise genç takım arkadaşına, “Sen bir yıldızsın oğlum!” yorumunu yaptı. 

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER