Tosic'den van Persie'ye: "Rolünü iyi yaptı"

Derbide Robin van Persie’ye yaptığı hareket sebebiyle kırmızı kart gören Dusko Tosic, Hollandalı isme neden tepki gösterdiğini anlattı: Van Persie, maç boyunca başta Oğuzhan olmak üzere aralarında benim de olduğum birçok futbolcuyu provoke etmek için elinden geleni yaptı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




08 Şubat 2017, Çarşamba 10:17
İLİŞKİLİ HABERLER
Tosic'e üç koldan ceza yolda!
Dün akşam Beşiktaş'ın baskılı olduğu dakikalarda Van Persie ile yaşadığı kavganın ardından kırm...
Dusko Tosic'ten açıklama
Robin van Persie ile yaşadığı gerilimin finalinde kırmızı kartla oyun dışı kalan Dusko Tosiç, maç ...
HABERİN ETİKETLERİ
tosic,

Türkiye Kupası’nda 3 gün önce Vodafone Arena’da oynanan karşılaşmaya, Dusko Tosic ve Robin van Persie’nin arasında geçen olaylar damga vurmuştu. Mücadelenin 41. dakikasında Hollandalı oyuncunun kendisine yaptığı sert müdahale sonrasında Fenerbahçeli ismin üzerine giden ve kafasıyla ittikten sonra hakem Ali Palabıyık’tan kırmızı kart gören Tosic, oyun dışına çıkmadan önce neden Van Persie’nin üzerine atak yaptığını anlattı. Önceki günkü idman öncesinde takımını 10 kişi bıraktığı için teknik direktör Şenol Güneş ve arkadaşlarından özür dileyen tecrübeli futbolcu, o anlarda yaşananları anlattı.

‘Onun yaptıkları ortada’

Başarılı futbolcu, Fenerbahçeli oyuncunun oyununa kurban gittiğini söyleyerek, “Van Persie, maç boyunca başta Oğuzhan olmak üzere aralarında benim de olduğum birçok futbolcuyu provoke etmek için elinden geleni yaptı. Tribünlere yaptıkları da ortada... O pozisyon öncesinde bana sert bir şekilde vurdu ancak hakem kartını göstermedi. O esnada bana bir şeyler söyledi. Yanına gittim. Hakaret etmeye başladı ve kafa kafaya gelince sadece kendisini ittirdiğim için yere attı. Rolünü iyi yaptı. Kırmızı kartın ardından başta eşim olmak üzere aileme küfür ettiği için çılgına döndüm ve kendimi kaybettim. Sonrasında yaptıkları da ortada” ifadelerini kullandı.

‘Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum’

Derbide gördüğü kırmızı kart sebebiyle 50 bin Euro (200 bin TL) ceza alan 32 yaşındaki futbolcu, “O anda profesyonel bir şekilde tepkisiz kalıp sadece işimi yapmam gerekirdi ama Robin, provakasyonunda başarılı oldu. 5 yıllık Süper Lig kariyerimde bana ilk kırmızı kartımı gördürdü. Ama bu olaydan gerekli dersleri çıkardım. Başta siz hocam olmak üzere tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum” sözlerini sarf etti.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Fenerbahçe kupa maçına hazır!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmand

Başakşehir'de gözler kupaya çevrildi!

Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçınd

Başakşehir'in kalecisi o olacak!

Başakşehir'de Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan'ın PFDK'ya sevk edilmes

Volkan Şen: "Şeytanın bacağını kırdım"

346 gün sonra Fenerbahçe forması altındaki ilk resmi golünü atan
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER