Başkan uyardı: "Ne zaman şamar yiyeceğin belli olmaz"

TFF 1. Lig'in ilk üç haftasında 3 galibiyet alarak hanesine 9 puan yazdıran Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı, "Bu ligde mücadele çok önemli. Ne zaman şamar yiyeceğin belli olmaz. Gevşemek yok, işimiz zor." dedi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




28 Ağustos 2017, Pazartesi 16:25
İLİŞKİLİ HABERLER
'Fener'i yenip döneriz'
Rize’de son iki maçta 1 gol, 1 asist yapan başarılı hücumcu Süleyman Koç, Fenerbahçe’ye gözdağı...
Ömer'e flaş talip!
Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ta Aboubakar ve Cenk Tosun'un arkas...
Rizespor'a Fortuna Köln'den transfer!
Çaykur Rizespor, Almanya'nın Fortuna Köln takımında forma giyen Furkan Şimşek ile sözleşme imzaladı....
Çaykur Rizespor Stoch'a talip Mustafa Denizli: "Yazıklar olsun" Ümit Korkmaz açıklamalarda bulundu
HABERİN ETİKETLERİ
çaykur rizespor,

Yardımcı, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, iç sahada yaptıkları iki maçta çok iyi bir atmosferde, coşkulu şekilde oynadıklarını belirtti.

Ligin ilk haftasında bazı taraftarların, cezası nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına gelemediğini ifade eden Yardımcı, "En ihtiyaç duyduğumuz maçta yanımızda olamadılar. Bundan sonra böyle bir hadisenin olmasını, tekrarlanmasını istemiyoruz. Çalışarak, hak ederek hedefe koşmak istiyoruz. Bizim davamız başarıyı yakalamak. Başarıya kilitlendik, başarıya gideceğiz. Bizim maçımızda başka takıma küfür ile ceza alınmasını doğru bulmuyorum. Onların coşkusuna ihtiyacımız var." diye konuştu.

Yardımcı, takımın iyi mücadele ettiğine dikkati çekerek, "Kaleci dahil 11 kişi, rakibi ısırıyor, maçı bırakmıyor ve rakibi oynatmıyor. Takımın birlikte mücadele etmesi bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Bu ligde mücadele çok önemli. Ne zaman şamar yiyeceğin belli olmaz. Gevşemek yok, işimiz zor. Ciddiyet, disiplin ve oyun sonuna kadar kovalamak. Maçın 90+5'inci dakikasında dahi kovalamak. Rakibimiz kim olursa olsun ciddiyet. Gittiğimiz yol belli. Takımımızda gevşemek yok." ifadelerini kullandı.

Puan kayıplarının, rakiplerin kendilerinden iyi oynadığı dönemlerin olacağını dile getiren Yardımcı, şöyle devam etti:
"Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Biz bu tempomuzu, rakibi ısırmamızı devam ettirirsek bu sene emin adımlarla yürüyeceğiz. Bunun tamamı elbette üç maçta gözükmedi. Çünkü ideal takımı kurmuş değiliz. Hocamızın istediği iki, üç oyuncu daha lazım. Bir arkadaşımız Brezilya'ya gidiyor. Aracıların araya girmesini istemiyoruz. Komisyoncular artınca fiyat artıyor. Bütçeyi deleceğiz ama haddini aşmayacağız. En kötü şartlarda, bahsi geçen futbolcuyu kiralık alacağız. Kulüp menfaatlerini düşünerek kiralığı 1+1 olarak düşünüyoruz. Transferi kovalıyoruz. En geç çarşamba günü bu transferi netleştireceğiz. Benim ilk transferim, hocamızın istediği 10 numara. Bu, hocamıza bir jest ve hocamızı ne kadar önemsediğimizi göstermek adına önem veriyoruz. Almak için fedakarlık yapacağız."

Başkan Yardımcı, takımdan ayrılacak üç oyuncu olduğunu da kaydederek, "Jakob ve Fink'i, TFF 1. Lig kadro kısıtlaması nedeniyle başka ekiplere kiralık verebiliriz. Bizim için çok lüks. Kenarda oturt ve büyük paralar öde. Dhurgham İsmail'in sözleşmesini de dondurduk." şeklinde konuştu.

Toplantıya kulüp basın sözcüsü Saffet Mete de katıldı.


KAYNAK : Ajansspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

"Galibiyet serisine başlamak istiyoruz"

TFF 1. Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Adana

Gaziantepspor'un kalesi düştü

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, geride kalan haftalarda kalesin

Samsunspor 3 puan istiyor!

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköy

"Artık daha iyi olacağız"

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa,
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8492
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER