Yılmaz Vural: Çok canımız yandı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kayserispor karşısında maçın son dakikasında yedikleri golle sahadan beraberlikle ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




06 Mart 2010, Cumartesi 17:15
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
"Mükemmel bir lig maçıydı"
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 y...
Kemal Özdeş Kasımpaşa'da !
Kemerburgaz Tesisleri'nde Sportif Direktör Nursal Bilgin'in hazır bulunduğu imza töreninde yeni Teknik Sor...
Çalımbay: ''Geçen seneye göre mutlu değilim'' Kasımpaşa'dan sol kanada takviye! Yılmaz Vural imzayı attı!
HABERİN ETİKETLERİ
yılmaz vural, kasımpaşa,

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılm \"Fontaz Vural, Kayserispor karşısında maçın son dakikasında yedikleri golle sahadan beraberlikle ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Takımının Kayserispor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, bugün oynanan Kayserispor ve çarşamba günkü Bursaspor maçlarından 6 puan almayı düşündüklerini belirterek, \"Ligin kalbur üstü takımlarından Kayserispor karşısında oldukça iyi oynadık. Maçın ilk yarısının ve ikinci yarısının hemen başında birer gol bulduk. Skoru 2-0 yaptıktan sonra rahatladık derken hemen akabinde rakibin golü geldi. İkinci yarı birçok pozisyona girmemize rağmen pozisyonlardan yararlanamadık. 90+3. dakikada gol yedik ve sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık.\" dedi.

Yılmaz Vural, maçın son dakikasında yedikleri gol pozisyonuyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

\"Emre\'nin eline top çarpmadı. Hakem arkada olmasına rağmen Emre\'nin eline çarptığına hükmetti. Yardımcı hakem pozisyonu görmesine rağmen onu uyarmadı. Bizim korktuğmuz başımıza geldi ve maalesef golü kalemizde gördük. Maçın hem de bu kadar uzatılmasına gerek yoktu. Antrenörlük hayatımda hep saçma sapan olaylar beni buldu. Maçı önde götürüyorsunuz golleri kaçıran sizsiniz faulle ilgisi olmayan bir pozisyon sonrasında gol yiyorsunuz. Yine de bugün rakiplerimizin maçların sonuçlarını öğrenince bir puana da şükrediyoruz. Çok canımız yanarak bir puan aldık.\"

Yılmaz Vural, Antalyaspor\'u çalıştırırken takımın küme düştüğü o yıllarda görev yapan hakemlerin hiçbirinin şu anda görev yapmadığını hatırlatarak, \"Hakemler kimsenin adamı olmasın. Çıksınlar maçlarını yönetsinler. Hiç kimse kimsenin hakkını yiyemez. Şu anda hakemlerin adamlık yönlerinde bir sıkıntı yok. Ancak oyun yönetme konularında sıkıntı var. Bir an önce oyun yönetme yönlerine geliştirmeleri gerekiyor.\" diye konuştu.

 

EMRE TORAMAN: KENDİ HATAMIZDAN PUAN KAYBETTİK

Kasımpaşa\'nın tecrübeli futbolcusu Emre Toraman da, Kayserispor karşısında kendi hatalarından dolayı sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Maça oldukça iyi başladıklarını ve rakiplerine pozisyon dahi vermediklerini kaydeden Emre, \"Rakibimizin 90 dakika boyunca pozisyonu yoktu. Maça iyi başlayan pozisyonlara giren bizdik. Ancak kendi hatamızla maçı kaybettik. Kendi hatalarımızdan dolayı burdayız. Gol yediğimiz öncesindeki pozisyonda top elime çarpmamıştı ama maçın hakemi çarptı diyerek faul verdi. Sonunda da kendi hatamızdan golü kalemizde gördük.\" diye konuştu.

Emre Toraman, maçın içinde Makukula\'nın takım arkadaşı Merthan\'a oldukça sert fauller yaptığını ve kırmızı kart görmesi gerektiğini belirterek, \"Cangele de maç boyunca bana tükürdü. Ben bunları hakeme söylememe rağmen hiçbirşey yapmadı.\" dedi.

 

KAFKAS: MAÇIN HAKKI KASIMPAŞA\'NINDI

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçın hakkının Kasımpaşa\'nın olduğunu söyledi. Maçın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, \"Oyunun geneline baktığınızda rakip bizden çok iyi oynadı ve maçın hakkı onlarındı. 2-0 geriye düştükten sonra maçta beraberliği yakalamak önemliydi. Burdan alınan bir puan çok önemlidir.\" diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Kayserisporlu Hasan Ali ve Durmuş da, Kasımpaşa gibi bir takımdan bir puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER