Genç güreşçi, Çorum\'un gururu oldu

17 yaşındaki güreşçi Musa Gedik Çorum\'un gururu oldu. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, genç güreşçiyi başarısından dolayı ödüllendirdi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




08 Mart 2010, Pazartesi 18:05
İLİŞKİLİ HABERLER
Elif Jale'den büyük başarı
Milli güreşçi Elif Jale Yeşilırmak, 58 kiloda bronz madalya kazanarak, dünya şampiyonalarında madalya ...
Taha Akgül şampiyon oldu!
Milli güreşçimiz Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda rakibini 10-0 yenerek üst üste 3. kez Avru...
İstanbul'da güreş şöleni
32. Uluslararası Vehbi Emre Grekoromen Güreş Turnuvası 1-2 Şubat tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek....
Minikler Serbest Güreş Şampiyonası yapıldı Güreşte şike komisyonu Hamza Yerlikaya: "Radikal kararlar alma zamanı geldi"
HABERİN ETİKETLERİ
güreş,

Kayseri\'de yapılan Türkiye Genç Erkekler Grekoromen Güreş Şampiyonası\'nda altın madalya kazanan 17 yaşındaki güreşçi Musa Gedik Çorum\'un gururu oldu. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, genç güreşçiyi başarısından dolayı ödüllendirdi.

5 - 7 Mart tarihlerinde Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu\'nda yapılan ve yaklaşık 300 sporcunun katıldığı şampiyonaya Çorumlu güreşçi Musa Gedik damga vurdu. 74 kiloda mindere çıkan 17 yaşındaki güreşçi, altın madalya kazanarak şampiyonanın konuşulan ismi oldu.

Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, antrenörler ve şampiyon güreşçi, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü\'yü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Çorum olarak 10 yıldır gençlerde Türkiye şampiyonalarına katılamadıklarını söyledi. Şimdiye kadar yetişen güreşçilerin başka illere gittiğini belirten Hüseyin Teke, \"Sayın Başkanımızın gayreti ile artık güreşçilerimiz yuvadan uçmuyor. Bu seneki şampiyonaya 10 yıl sonra 4 güreşçi ile gittik ve 1 altın madalya ile döndük. Güreş camiası olarak size teşekkür ediyoruz. Bu başarı sizin desteğiniz ile oldu.\" dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise geçen yıl seçim öncesi Güreş Eğitim Merkezi\'ni ziyaret ettiğini ve eksikleri tespit ederek bazı seçim vaatlerinde bulunduğunu söyledi.

Ziyarette kendisine iletilen en büyük sorunun yetişen gençlerin başka iller adına güreşmesi olduğunu anımsatan Külcü, \"Biz o gün yavrularımıza sahip çıkacağımız sözünü verdik. Ne mutlu ki 1 yıl olmadan bunun meyvesini almayı başardık. Bu tüm Çorum\'un mutluluğudur. Zirveye çıkmak zordur ama zirvede kalmak daha da zordur. Bu nedenle genç yaşta şampiyon olan güreşçimiz bundan sonra çalışmalarını artıracaktır. Daha önce ifade ettiğimiz gibi bugün başarının hediyesi olarak Cumhuriyet altınını veriyoruz. Bunun yanında performans primi var. Şimdiye kadar Musa\'nın aldığı yıldızlar primi olan 250 TL\'yi gençler seviyesine çıkarıyoruz. Yeni prim 600 TL\'dir. Bu da genç güreşçimize Çorum\'un ve Çorum Belediyesi\'nin katkısıdır.\" diye konuştu.

Külcü, seçim öncesinde Güreş Eğitim Merkezi\'ne söz verdiği 3 bilgisayarında bugün teslim edileceğini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, genç güreşçiye Cumhuriyet altını hediye etti.

 


Misafir
29 Nisan 2010, Perşembe 14:49

işte bize böyle arkadaşlar lazım çorumu herkes küçük bi şehir olarak biliyor bu küçük memleketin ne kadar büyük işler yapabileceğini herkese ispatlamış olduk bi diğer vedariii iftarımızzz olan nazmi avluca ayrıca muzaffer külcü ye de sonsuz teşekkürlerimizi sunarızz (fatih doğan)

 

Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Val

UEFA iki maça soruşturma açtı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Celtic-Paris Saint-Germain (PS

Dünya şampiyonu gibi karşılandı!

Yunanistan'ın Atina Kentinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyon

Ahmet Cömert Boks Turnuvası başlıyor

31. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası yarın İstanbul'da ba
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER