Yılmaz Vural, Daum\'a çattı!

Yılmaz Vural, “Bir yanda 4 milyon dolarlık Duam, değir yanda 400 bin dolarlık Yılmaz Vural ve sonuç ortada 3-1” dedi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




30 Mart 2010, Salı 17:24
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Fenerbahçe'de 7 eksik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaşacak. S...
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
İşte derbinin bilet fiyatları Orta saha için Maksimovic iddiası! Aziz Yıldırım'ın hedefinde 3 yıldız isim var!
HABERİN ETİKETLERİ
yılmaz vural, christoph daum, kasımpaşa, fenerbahçe,

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum’un Galatasaray maçı sonrası \"Eğer bir Türk antrenör olsaydım, \'Tam da uzaktan şutlarla gol bulmak istemiştik\' derdim. Ama futbolu biliyoruz. Biraz da şans lazım. Şans bugün bizden yanaydı\" acıklamasının ardından dün bu açıklamasıyla Yılmaz Vural’ı ima ettiğinin sinyallerini vermişti.

Daum’un açıklamalarını Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem programına katılarak değerlendiren Yılmaz Vural, “Bir yanda 4 milyon dolarlık Duam, değir yanda 400 bin dolarlık Yılmaz Vural ve sonuç ortada 3-1” dedi.

DAUM’UN AÇIKLAMALARINI ANLAMADIM
Daum’un açıklamalarını anlamakta güçlük çektiğini ifade eden Vural, “Daum Türk antrenörlüğünü aşşağılıyor mu, küçültüyor mu, ne demek istiyor? Ben anlamadım. Türk antrenörlerin Daum’un bu açıklamasına karşı harekete geçmesi gerekiyor. Onun ifadesine göre Türk antrenörler yalan mı söylüyor? Daum ile heç bir sıknıtım yok, karşılaştığım yerde de selam veririm ancak bütün Türk antrenörleri kast ettikten sonra herhalde biri uyandır dı ki ve “sen ne yapıyorsun” diye uyardı ki ardından lafını değiştiriyor. Akıllı bir teknik direktör tutupta maç yapacağı rakip teknik direktörü bu denli motive etmez” dedi.

ÇIKSIN YILMAZ VURAL DESİN
İsim vermeden Daum’un kendisini eleştirmesini değinmeye devam eden Vural, “Eğer beni kastediyorsa çıksın açık açık benim ismimi vererek açıklamasını yapsın. Ben nasıl isim vererek konuşuyorsam o da konuşssun. Bu güne kadar susup derbi kazandıktan sonra çıkıp konuşması yanlış. Zamanlama hatası var. Derbi kazanmışssın ona sevin, Yılmaz ile Ahmet ile ne uğraşıyorsun!” şeklinde konuştu.

DAUM’U YENİYORUM
Daum’un kendisini sözcü olarak nitelendirmesi hakkındaki soruyaysa Vural, “Ben Türk antrenörlerinin sözcüsüyüm ve sözcüsü olmaktanda mutlu oluyorum, gurur duyuyorum. Bu benim görevim. Ben büyük maçlara her zaman daha daha farklı hazırlanıyorum ve bunu gösteriyorum. İşte bir yanda 4 milyon dolarlık adam Daum, dieğer yanda 400 bin dolarlık Yılmaz Vural ve benim takımım Daum’un takımını 3-1 yeniyor. Yılmaz Vural, Daum’u yeniyor”

DAUM GELSİN BURALARDA BAŞARILI OLSUN
Büyük takımlarda başarılı olmanın kolay olduğunu söyleyen Vural, “Bu isimler gelip başarılarını küçük takımlarda göstersinler. Sihirbazlığı buralarda yapsınlar. Başarılı olmak onların koşullarında çok kolay. Daum ile aramda kan davası yok. Ben bir felsefeyi savunuyorum. Ben yabancı bir antrenörü özümsemek zorunda değilim. Takımıma şut çalışması yaptırıyorum, Şut çalışması antremanının bir parçaısıdır.

Fenerbahçe camiasına hiçbir zaman tavrım yok olamaz. Fikrim var konuşuyorum ve Daum açıklamalarıma saygı duymalı. Daum’da ortaya bir fikir koyar ve konuşursa ona saygı duyarım” diyerek sözlerini tamamladı.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER