Yılmaz Vural\'dan Murat Şahin\'e destek

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçından sonra yediği gol nedeniyle eleştirilen Murat Şahin\'e destek verdi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




28 Nisan 2010, Çarşamba 14:50
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
"Mükemmel bir lig maçıydı"
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 y...
Kemal Özdeş Kasımpaşa'da !
Kemerburgaz Tesisleri'nde Sportif Direktör Nursal Bilgin'in hazır bulunduğu imza töreninde yeni Teknik Sor...
Çalımbay: ''Geçen seneye göre mutlu değilim'' Kasımpaşa'dan sol kanada takviye! Yılmaz Vural imzayı attı!
HABERİN ETİKETLERİ
yılmaz vural, kasımpaşa, murat şahin,

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçından sonra yediği gol nedeniyle eleştirilen Murat Şahin\'e destek verdi.

Yılmaz Vural, rol aldığı reklam filminin tanıtımının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kasımpaşa - Fenerbahçe karşılaşmasında Alex\'in kullandığı korner vuruşunda hatalı çıkış yaptığı savunulan kaleci Murat\'la ilgili olarak, futbolcusu hakkında ağır ithamlarda bulunulduğunun altını çizen Vural, \"Kalecimiz Murat\'a güvenimiz tam.\'\' dedi.

Vural, bu davranışların doğru olmadığını dile getirerek, \"Bunlar doğru şeyler değil, hakikaten mahkemelik olaylar. İnsanların onuruyla, kişiliğiyle oynayan çok saçma sapan demeçler veriliyor. Ona, \'Sana yönetim kurulu, arkadaşların ve teknik direktörün bir şey ima ederlerse ona üzül. Bizler senin yanındayız, bize çok iyi hizmet ediyorsun\' dedik. Murat 8 ay top oynamadı. Çok ağır bir yükün altına girdi ve maçları ayak adalesindeki 2 santim yırtıkla oynadı. Böyle hizmet etmiş arkadaşımızı, bu şekilde değerlendirmeleri çok çirkin. Bizim ona güvenimiz sonsuz. Çok saçma sapan bir mevzu.\'\' diye konuştu.

Haftalar önce \'\'Bursaspor\'un şampiyon olmasını istiyorum\'\' şeklindeki sözleri hatırlatılan Yılmaz Vural, 3 büyük takımı tutan çok sayıda kişinin de kendisi gibi bunu istediğini savundu.

Vural, sözlerini şöyle sürdürdü: \'\'İnsanlar, 51 yıldır temcit pilavı gibi aynı takımların şampiyon olmasından sıkıldı gibi geliyor. Değişiklik istiyor insanlar. Bursaspor da taraftarıyla, futbola tutkusuyla, imkanları anlamında buna yakışan bir kulüp. Böyle bir takım şampiyon olsun ki, büyük takımlar zaman zaman kendi dengelerini kaybettiler. Hem ekonomik anlamda, hem yönetilirken yaptıkları hatalarda, transferler, antrenör seçimlerinde hatalar yaptılar. Belki onlar böyle bir başarısızlık olursa, önümüzdeki yıllar için farklı projeler üretirler, futbolun lokomotifi olduklarının farkına varırlar.\'\'

Ankaragücü yöneticilerinin Fenerbahçe ile oynayacakları maçtan 15 gün önce yaptıkları açıklamaların sorulması üzerine Vural, Ankaragücü ile Bursaspor arasındaki dostluğun aşikar olduğunu kaydeden Vural, şu karşılığı verdi: \"Ama maçlarında çok ihtiyaçları olmalarına rağmen birbirlerine müsamahaları olmadı. Zaten tribünde dost olmaları hepimizin istediği bir şey. Bunun çok iyi örneğini sergiliyorlar. Bizim de tribünde Eskişehirspor ile dostluğumuz var ama kendi sahalarında 2-0 yendiler. Verilen demeçler ise çok ağır. Durup dururken niye böyle bir demeç veriliyor? Fenerbahçe, esprili ve güzel bir karşılık verdi. Ligin sonunda birtakım komplo teorileri hep üretilir. Bu bizim huyumuz maalesef. Daum ile benim için de maçtan önce ne yapacaklar diye tartışmalar vardı. Hep kavga ortamı reyting yapıyor. Yapımızda bu var galiba.\'\'

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8492
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER