Bursa Güreş Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Ankara\'da düzenlenen büyük erkekler serbest güreş şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




19 Haziran 2010, Cumartesi 16:20
İLİŞKİLİ HABERLER
Elif Jale'den büyük başarı
Milli güreşçi Elif Jale Yeşilırmak, 58 kiloda bronz madalya kazanarak, dünya şampiyonalarında madalya ...
Taha Akgül şampiyon oldu!
Milli güreşçimiz Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda rakibini 10-0 yenerek üst üste 3. kez Avru...
İstanbul'da güreş şöleni
32. Uluslararası Vehbi Emre Grekoromen Güreş Turnuvası 1-2 Şubat tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek....
Minikler Serbest Güreş Şampiyonası yapıldı Güreşte şike komisyonu Hamza Yerlikaya: "Radikal kararlar alma zamanı geldi"
HABERİN ETİKETLERİ
güreş,

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Ankara\'da düzenlenen büyük erkekler serbest güreş şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Ankara\'da yapılan büyük erkekler serbest güreş şampiyonasında zirve kürsüsüne çıkan Bursa Büyükşehir Belediyespor takımı güreşçileri sevinçlerini minderde timsah yürüyüşü yaparak kutladı. Geçmişte elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Belediyespor, milli takıma başarılı sporcuları göndermeyi hedefliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve aynı zamanda güreş takımı sorumlusu olan Abdullah Karadağ, şampiyona sonunda yaptığı açıklamada çok mutlu olduklarını ifade ederek, \"Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe\'nin destekleriyle her zaman şampiyon olan takımımızın yanında olduk. Güreşçilerimize olan desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik ve bu azimli ve istikrarlı çalışmanın meyvesini şimdi alıyoruz.\" dedi.

Ankara ASKİ spor tesislerinde düzenlenen büyük erkekler serbest güreş şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atan Büyükşehir Belediyespor güreş takımı güreşçileri şampiyonanın ilk gününde 4 farklı sıklette 3 altın 2 bronz madalya kazanarak ne kadar iddialı olduklarını ilk günden gösterdiler. Güreş müsabakalarının ikinci gününe ilk güne nazaran şanssız başlayan Büyükşehir Belediyespor kulübü sporcuları ilk turlarda ki kötü sonuçların ardından üst üste galiybiyet aldı.

74 kiloda Serdar Çatal repesaj mücadele etme hakkı kazanarak bu fırsatını iyi değerlendirdi. Repesaj mücadelelinin ardından bu sıklette Türkiye 3\'sü olan Serdar, ikinci gün takımımıza bronz madalya kazandırdı. 84 kiloda minderde boy gösteren bir diğer sporcumuz Ömer Faruk Kalender ise son gün yapılan mücadelelerin sonucunda 3. Olarak bir bronz madalya daha aldı.

Bu sonuçların ardından 7 sıklette turnuvada topladığı 3 altın 4 bronz madalya ile Türkiye Şampiyonu olan Büyükşehir Belediyespor Güreş takımı topladığı 57 puan ile en yakın rakibine 20 puan fark atarak şampiyon şehri Bursa\'dan futbolun haricinde güreşte de şampiyon takım çıkardı.

Şampiyonada 57 puanla Büyükşehir Belediyespor güreş takımı birinciliği elde ederken Ankara Adaletspor güreş takımı 37 puanla ikinci ASKİ güreş takımı ise 33 puanla üçüncülüğü oldu. Bu sonuçların ardından Büyükşehir Belediyespor güreş takımı sporcuları milli takıma seçilebilme yolunda önemli bir basamak atlamış oldular.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Val

UEFA iki maça soruşturma açtı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Celtic-Paris Saint-Germain (PS

Dünya şampiyonu gibi karşılandı!

Yunanistan'ın Atina Kentinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyon

Ahmet Cömert Boks Turnuvası başlıyor

31. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası yarın İstanbul'da ba
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER