Ali Tandoğan: Yeni transferlerimiz çok başarılı

Şampiyonluğun mimarlarından olan Tandoğan, bu kadronun çok uzun yıllar başarılı olacağını söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




01 Temmuz 2010, Perşembe 14:25
İLİŞKİLİ HABERLER
Bursaspor'da hazırlıklar devam ediyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor....
Bursaspor, Beşiktaş'a rakip oldu!
Başkan Ali Ay'ın Divan Kurulu'nda 'Defans hattı Aziz Behich dışında tamamen değişecek' sözlerinin ard...
"Fenerbahçe maçı iyi bir başlangıç olsun"
Bursaspor'un yeni teknik direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe ile yap...
Hamzaoğlu ayrılacak mı? Açıklama var... Bursaspor'da yollar resmen ayrıldı! Dostluk adına bir adım daha!
HABERİN ETİKETLERİ
ali tandoğan, bursaspor,

Bursaspor\'un tecrübeli oyuncusu Ali Tandoğan, takımdaki arkadaşlık ortamının üst seviyede olduğunu söyledi. Şampiyonluğun mimarlarından olan Tandoğan, bu kadronun çok uzun yıllar başarılı olacağını söyledi.

Yeni transferler Federico İnsua ve Gökçek Vederson\'un çok iyi oyuncular olduğunu vurgulayan Ali Tandoğan, \"Onları hemen içimize aldık ki adapte olsunlar. Başarılı olacaklarına inanıyorum.\" dedi.

Acıbadem Hastanesi\'nde sağlık kontrolünden geçen Ali Tandoğan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yeni sezon hedeflerini anlatan başarılı futbolcu, geçen sezon aldıkları şampiyonluğun kendilerini çok mutlu ettiğini kaydetti.

Bu başarının tekrar etmesini istediklerini vurgulayan Ali, \"Herkes kadrosunu çok güçlendiriyor. İyi takviyeler yapılıyor. Bizim takımımıza da çok iyi transferler geldi. Çok büyük hedeflerimiz var ama çok büyük konuşmaya gerek yok. Sezon başında hedeflerimizi koyup ona göre mücadele edeceğiz.\" dedi.

 

ŞAMPİYONLAR LİGİ\'NDE HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Şampiyonlar Lig\'i hedefleri hakkında da bilgi veren Tandoğan, \"Şampiyonlar Ligi gerçekten zor bir lig. Bir sezon oynadım ben. 4-5 maçta bulundum. Tempo olarak çok yüksek oluyor.\'\' diyerek şunları söyledi;

\'\'Arkadaşlarımıza bunları anlatıyoruz. Onlarda bilincinde. Çok zor bir lig olacak ama oradan alacağımız her puan çok önemli. Belki bir üst tura gitmemizi sağlayacak. Belki de UEFA\'da mücadele edeceğiz. Bir tur üste çıkmayı herkes çok ister. Bu oynandıkça ortaya çıkacak. Oynaya oynaya puanlar alacak. Biz de iyi bir takımız. Başarılı olacağımıza inanıyorum.\"

 

İNSUA VE VEDERSON ÇOK KALİTELİ FUTBOLCULAR

Yeni transferler İnsua ve Vederson hakkındaki düşüncelerini de anlatan Ali Tandoğan, \"İnsua\'nın iyi futbolcu olduğunu, ismini duymuştum ama çok fazla izleme şansım olmamıştı. Antrenmanını izledim. Top tekniği ile zaten kendini hemen belli etti. Hocalarımız izlemiştir mutlaka. İnşallah çok faydası olur diye düşünüyorum. Çünkü şampiyonluktan sonra gelecek oyuncuların üzerinde çok büyük yük olacak. Onlarda bunu hissedecekler. Taraftarların da beklentisi yüksek olacak. Biz onları hemen içimize aldık. Vederson\'da geldi, kaleci arkadaşımız da geldi. Onlarla sohbet ediyoruz ki hemen adapte olsunlar. Başarılı olacaklarına inanıyorum.\" diye konuştu.

KADRONUN BOZULMAMASI ÇOK DORĞU BİR KARAR OLDU

Geçen seneki şampiyon kadronun bozulmamasının çok doğru bir karar olduğunu vurgulayan Ali, \"Takımımızda bir iki kişi gidebilir ama çoğunun gitmesi takımın dengesini bozabilirdi. Bu anlamda takımın bozulmaması çok doğru bir karar oldu. Takımdaki arkadaşlık çok üst düzeyde. Geldiğimiz de sanki hiç ayrılmamışız gibi devam ettik. Bursaspor\'un bu kadrosuyla çok uzun yıllar başarılı olacağına inanıyorum.\" diye konuştu.

Ali Tandoğan, bir soru üzerine, kendisinin sözleşmesiyle ilgili küçük bir sorun yaşandığını ancak halledildiğini sözlerine ekledi.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER