Yılmaz Vural: Yakaladıklarımızı atamayınca bir puan aldık

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedikleri için sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




23 Ağustos 2010, Pazartesi 23:40
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
"Futbolla takdir toplayan bir takım..."
Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Maçların sonucu ne olursa olsun r...
"Mükemmel bir lig maçıydı"
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 y...
"8 yemeyiz" demişti, 8 yedi! Bucaspor'da af çıktı! "Kafamda bir transfer var ama açıklayamam"
HABERİN ETİKETLERİ
kasımpaşa, bucaspor, bülent uygun, yılmaz vural, spor toto süper lig,

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedikleri için sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Bucaspor ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, üç puana yakın tarafın kendileri olduğunu belirterek, \"Rakip bizi oynatmamaya çalışırken bizde futbol oynamaya çalıştık. Ancak ligimizde marka değirinde bahsediliyor ancak İnönü Stadı\'nın zeminini gördük. Hiçte futbol oynamaya uygun değildi. Bu statta iki tane konser verildi diye zeminin bu kadar bozulmaması gerekiyordu. Mücadele istediğimiz gibi sonuçla bitmedi. Bu maçı kazanamıyorsak da kaybetmemekte önemliydi. İki haftadır kaybetmeyen takımız. Haftaya İstanbul Büyükşehir Belediyespor\'u yenmek istiyoruz\" diye konuştu.

Bir gazetecinin geçtiğimiz hafta içinde kendisinin \"Guti ve Robinho bizde olursa şampiyon oluruz\" şeklinde yapmış olduğu açıklamanın hatırlatılması üzerine Vural, \"Ben orada bir espiri yapmıştım. Ama ciddiye alındı. Büyük paralar verilince büyük takım olunmuyor. Sahada mücadele eden kazanıyor. Bu yıl ligimizde her hafta entrasan sonuçlar alınacak\" dedi.

Yılmaz Vural, geçen yılın kadrosunda yer alan 5-6 futbolcu ile yollarının ayrılmasını ise şöyle yorumladı: \"Biz o oyuncuları nasıl getirdiyse gidişleri oldu. Çağımızın futbolu hızlı futbol oynamayı istiyor. Tercih meselesinde yaşlı oyuncuları düşünmedik. Türkiye şartlarında oynatmayacağınız oyuncu ilerleyen zamanlarda sorun oluşturuyor. Biz bunu yaşamamak için baştan o oyuncular ile yollarımızı ayırdık\"

Basın toplantısına katılan Merthan ve Yekta da, Bucaspor maçını kazanmak istediklerini ancak gerçekleştiremediklerini, önlerinde oynayacaklar İstanbul Büyükşehir Belediyespor düşündüklerini söyledi.

BÜLENT UYGUN: İNÖNÜ\'NÜ ZEMİNİ TARLA GİBİ

Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kasımpaşa maçının oynandığı İnönü Stadı\'nın zeminini tarlaya benzetti. Deplasmanda oynanan ve golsüz sona eren mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, \"Buraya saha yerine tarla demek lazım. Ne ekerseniz o çıkar. Ancak bu sahaya nasıl çözüm bulunur bir şekilde yapılması lazım. Türkiye\'de sadece birkaç tane iyi saha var\" diye konuştu.

Genç Teknik Adam, Kasımpaşa karşısında oyunun son 5 dakikasına kadar oyunun hakimi kendilerinde olduğunu ifade etti. Basın toplantısında yer alan Musa Aydın ve Sercan Kaya da, ligin yeni takımı oldukları için biraz zamana ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade ettiler


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER