Cimbom'da Terim sesleri
Bursaspor ve Sivasspor yenilgilerinin ardından Karpaty Lviv önünde de ‘ruhsuz’ bir futbolla Avrupa defterini kapatan G.Saray’da ilginç iddialar ortalıkta dolaşıyor.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
Bursaspor ve Sivasspor yenilgilerinin ardından Karpaty Lviv önünde de ‘ruhsuz’ bir futbolla Avrupa defterini kapatan G.Saray’da ilginç iddialar ortalıkta dolaşıyor.
Florya’ya yakın kaynaklardan, yerli oyuncuların Rijkaard’ı istemedikleri ve takımın başına Fatih Terim’in geçmesini arzu ettikleri şeklinde bilgiler geliyor. Eskişehir karşılaşmasının Rijkaard’ın son şansı olduğu, kötü bir sonuç alınması halinde yönetimin Fatih Terim-Tugay Kerimoğlu ikilisini başa getirmek için harekete geçeceği dile getiriliyor.
6 İSMİ VETO ETMİŞ
Terim’in gölgesinde çalışan Rijkaard’ın yönetime kızgın olduğu öğrenildi. Ukrayna’da maçtan sonra “Oyuncu istedim almadılar. Gelenler de sakattı. Eldeki ürün bu kadar. Ama bırakıp kaçmayacağım” diyen Hollandalı hocanın yakın çevresine “16 kişilik oyuncu listesi verdim, hiçbiri alınmadı. Cana ve Pino’yu gelince duydum. 6 futbolcuyu göndermek istedim ama hepsi takımda tutuldu” diyerek kendisini savunduğu belirtildi. Bu isimlerin Sabri, Servet, Gökhan Zan, Ayhan, Barış Özbek ve Hakan Balta olduğu iddia ediliyor.
KAYNAK : htspor
İLİŞKİLİ HABERLER

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş, ma...

Galatasaray Kulübü yöneticileri Ali Gürsoy, Celal Gürcan ve Sedat Doğan, yaptıkları ortak açıklamayla, yöneti...

Galatasaray'ın Olimpiyakos'a kiraladığı oyuncu Kazım Kazım'ın Çocuk Böbrek Vakfı'na fon sağlamak amacıyla a...
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

Gaziantepspor teknik direktörü Hikmet Karaman, 7 yabancı oynatılan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulun...

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor ile Gaziantepspor ara...

Trabzonspor, sahasında Gaziantep'i 4-1'lik skorla mağlup ederek sahasında üst üste 6. galibiyetini elde etmeyi baş...