Fatih Tekke tesislerde çalıştı
Beşiktaş, gelecek hafta sonu Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
Beşiktaş, gelecek hafta sonu Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı kulübün transferin son gününde kadrosunda dahil ettiği Fatih Tekke ise yarım saati basına açık yapılan çalışmaya katılmadı. Yıldız futbolcunun tesislerin içinde çalıştığı belirtildi.
Teknik Direktör Bernhard Schuster yönetiminde yapılan çalışmaya mili takımlarda bulunan Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Cenk Gönen, Mehmet Aurelio, İbrahim Toraman, Quaresma, Holosko, Necip ve Ekrem katılmadı. Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkartılan Hakan Arıkan'ın ise tesislerde tedavisinin sürdüğü belirtildi.
İLİŞKİLİ HABERLER

Beşiktaş'ta 'Çete gitsin' demek işin kolayı ama rakamlar hiç de hafif değil.....

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Gençlerbirliği maçı öncesi taraftarları kötü tezahürat konus...

Şike davası kapsamında Disiplin Kurulu tarafından savunması istenen Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatö...
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını ...

Trabzonspor'da yoğun maç trafiği teknik direktör Şenol Güneş'i sonunda isyan ettirdi....

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında Eskişehirspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Ersun Yanal, kırm...