Pole pozisyon Dani Pedrosa'nın oldu
2010 MotoGP Şampiyonası'nın San Marino'nun Misano pistinde koşulacak olan yarış öncesi pole pozisyon Dani Pedrosa'nın oldu.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
2010 MotoGP Şampiyonası'nın San Marino'nun Misano pistinde koşulacak olan yarış öncesi pole pozisyon Dani Pedrosa'nın oldu.
2010 MotoGP Şampiyonası'nın San Marino'nun Misano pistinde koşulacak olan 12. yarışı öncesinde pole pozisyon Dani Pedrosa'nın oldu.
İlk antrenmanlarda lider olan ancak 2. antrenmanlarda Jorge Lorenzo'ya geçilen Repsol Honda sürücüsü Pedrosa, sıralamalarda 1.33.948'lik derece elde etti ve en hızlı isim olarak pole pozisyonunun sahibi oldu.
Şampiyona lideri Jorge Lorenzo ise Pedrosa ile pole pozisyonu mücadelesinden uzak kaldı ve 0.3 sn geriden seansı 2. sırada tamamladı.
Ducati'nin Avustralyalı sürücüsü Casey Stoner'ın 3. olduğu sıralama seansını Valentino Rossi 4. sırada tamamladı.
Son yarış Indianapolis'te pole pozisyonunu kazanan Ben Spies, San Marino'da 5. olurken, takım arkadaşı Colin Edwards 7. oldu.
KAYNAK : trf1.net
İLİŞKİLİ HABERLER

Avrupa'da bu hafta sonu 6 Türk yarışçı pistlere çıkarak ülkemizi temsil edecek.
...

Dünyaca ünlü İspanyol MotoGP pilotu Dani Pedrosa, yat kaptanlığı sınavında sahtekarlık yaptığı iddiasıyla ...

Moto GP'nin Malezya Grand Prix'sinde kaz geçirerek hayatını kaybeden Honda pilotu Marco Simoncelli'nin ardından Moto...
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

Motor sporlarında hızı, adrenalini ve coşkuyu hep en önde yaşatan Türkiye Pist Şampiyonası uzun bir aradan sonr...

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda Avrupa Grand Prix'sini ikinci sırada tamamlaya...

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun da katıldığı Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya yarışını tamam...