Vural gelecekten umutlu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, geçtiğimiz sezonda ilk galibiyetlerini 9. haftada aldıklarını, lig verilen arayı değerlendirip ilk maçta 3 puan almak istediklerini söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




07 Ekim 2010, Perşembe 14:40
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
"Mükemmel bir lig maçıydı"
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 y...
Kemal Özdeş Kasımpaşa'da !
Kemerburgaz Tesisleri'nde Sportif Direktör Nursal Bilgin'in hazır bulunduğu imza töreninde yeni Teknik Sor...
Çalımbay: ''Geçen seneye göre mutlu değilim'' Kasımpaşa'dan sol kanada takviye! Yılmaz Vural imzayı attı!
HABERİN ETİKETLERİ
yılmaz vural, kasımpaşa,

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, geçtiğimiz sezonda ilk galibiyetlerini 9. haftada aldıklarını, lig verilen arayı değerlendirip ilk maçta 3 puan almak istediklerini söyledi.

Süper Toto Süper Lig\'de 2 puanla son sırada yer alan Kasımpaşa, A Milli Takım\'ın oynayacağı maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek için Antalya\'ya geldi. Kremlin Palace Otel\'in tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa, Antalya\'da moral ve taktiksel anlamda güç depolayıp 8. haftada oynayacağı Trabzonspor maçında 3 puanla tanışmayı hedefliyor.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Yılmaz Vural, İstanbul\'da çalışma imkânlarının kısıtlı olması nedeniyle 10 günlük kamp süresi için Antalya\'yı seçtiklerini söyledi.

Kasımpaşa camiasında taraftardan oyuncuya herkesin mutsuz olduğunu kaydeden Vural, \"Bu mutsuzluğu biz yaptıysak bunu kurtaracak olanlarda bizleriz. Takımımızın oyuncu yapısı olsun bu krizi çözmek adına deneyimimiz var. Neşemiz ve çalışma tempomuz çok iyi durumdadır.\"dedi.

Ligin 8. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Yılmaz Vural, sahalarının bu maçla açılacağını belirterek şunları kaydetti:

\"İnşallah Trabzonspor maçı ile sahamız açılacak. Bizim az ama öz takımımıza müthiş destek veren taraftarımız var. Onların bizim yanımızda olduğunu görmek bizim için çok önemli. 8. haftada bütün bu sıkıntıları geride bırakıp çok önemli bir takıma karşı burada 10 gün elimizden geleni yapacağız. Oynayacağımız ilk maçta ligin kazanan takımlardan bir tanesi olacağımıza inanıyorum.\"

-İLK GALİBİYETİMİZİ 9. HAFTADA ALMIŞTIK-

 

Kasımpaşa\'nın geçen yılki kadrosundan 14 oyuncunun farklı takımlara gittiğini şuanda takımın yarısından fazlasının yeni takıma dahil olduğunu kaydeden Yılmaz Vural, takıma dahil olan 7 yabancı oyuncunun daha yeni yeni takıma adapte olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz sezonda ilk galibiyetlerini 9. haftada Denizlispor\'a karşı 3-1 kazanarak aldıklarını belirten Vural, \"O maçtan sonra bir çıkışımız oldu. Şuanda Türkiye liginde iyi oynayan takımlardan birisiyiz. Bunu tabelaya maalesef yansıtamıyoruz. Bahane üretmek istersek bir sürü bahane var fakat bu oynayacağımız maçta tüm bahaneler bizim içim olumlu olacak.\" dedi.

 

-ERGÜN NEDEN UTANIYORMUŞ? BEN ONDAN UTANIYORMUYUM-

 

Medical Park Antalyaspor karşısında 3-1 mağlup olan ve basın toplantısında \'Bugün ilk defa bir futbolcu olarak utandım resmen\' diyen Kasımpaşalı Ergün Teber\'i uyardıklarını söyleyen Yılmaz Vural, Teber\'in çok boş konuştuğunu, bir oyuncunun bu tarz konuşmalar yapmaya hakkı olmadığını savundu.

Bir teknik adamın bile hiçbir zaman takımdan utanıyorum diyemeyeceğini ifade eden Vural, \"İnsanlar bazen böyle haddini aşan konuşmalar yapıyorlar. Ceza falan düşünmüyoruz. Utanıyormuş. Neden utanıyorsun kötü oynamaya hakkın var. Ben senden utanmıyorsam sen kendinden niye utanıyorsun. Bunu Ergün\'ün cahilliğine veriyoruz. Biraz cümleleri abartmış. Bundan sonra takımda kimse bu tarz söylemler yapmayacak. Kimse sorulduğunda mikrofonlara hayatını anlatmayacak.\" şeklinde sert açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım\'ın yarın Almanya ile oynayacağı maçını da değerlendiren Vural, gönlünden milli takımın mutlak galibiyet almasını Teknik Direktör Guus Hiddink\'in milli maçta oynamayan oyuncuların arkasına sığınmaması takımın çıkıp sahada kazanması gerektiğini vurguladı.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER