Taekwondo Milli Takımı\'nda hedef altın madalya

Özbekistan\'ın başkentti Taşkent\'te bu yıl 5.si düzenlenen Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonası\'na katılmak amacıyla Özbekistan\'a gelen Türkiye Taekwondo Milli Takımı\'nın hedefi altın madalyayı almak.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




08 Ekim 2010, Cuma 07:25
İLİŞKİLİ HABERLER
Para-tekvandocular Güney Kore'ye gitti
Türkiye Para-Tekvando Milli Takımı, Güney Kore'de düzenlenecek 3. Asya Tekvando Şampiyonası'nda mücade...
Seyithan son yolculuğuna uğurlandı
Mısır'daki Afrika Kupası müsabakasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Türk sporcu Seyithan Ak...
Bakandan başsağlığı mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen Afrika Kupası'na ka...
Şok: Türk sporcu hayatını kaybetti! Servet Tazegül bronz madalyada kaldı! Yunus Sarı'dan bronz madalya geldi!
HABERİN ETİKETLERİ
tekvando, dünya takwando poomse Şampiyonası,

Özbekistan\'ın başkentti Taşkent\'te bu yıl 5.si düzenlenen Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonası\'na katılmak amacıyla Özbekistan\'a gelen Türkiye Taekwondo Milli Takımı\'nın hedefi altın madalyayı almak.

Türkiye Taekwondo Poomse Milli Takımı Hocası Seyfullah Kim Doman, 20 günlük bir hazırlık kampı sonrasında şampiyonaya geldiklerini belirterek sporcuların, antrenörlerin gayretleriyle iyi hazırlandığı inancında olduğunu söyledi. Doman: \"Biz buraya şampiyon olmaya geldik.\" dedi.

36 yaş üstü ekibiyle hep ikinci olmak gibi bir gelenek yaşandığını hatırlatan Doman: \"Bu takımımız, her sene ve her müsabakada ikinci oluyor. Ama inşallah bu defa burada altın madalya almak istiyoruz\" diye konuştu. Diğer sporcularının da çok güçlü ve çok iyi olduğunu amınsatan Hoca Doman: \"Ancak üç kategoride şansımız biraz daha fazla.\" değerlendirmesini yaptı.

Doman, bu yıl 5.si yapılan şampiyonaya sekiz çalıştırıcı denetiminde 8\'i bayan ve 12\'si de bay olmak üzere toplam 20 kişilik bir takımla iştirak ettiklerini belirtti.

Türkiye Taekwondo Poomse Milli Takımı hocası Doman, kural değişikliği konusunda ise bunda söz sahibi olan Güney Koreli hakemlerin peşinde koşturmak gerektiğini kaydetti.

Dünya ve Avrupa şampiyonu olan 22 yaşındaki kızının da mili takımda olduğunu dile getiren Doman \"Kızımın da buradan altın madalya ile döneceğine inanıyorum.\" dedi.

Emektar çalıştırıcını kızı Rabia Kim Doman ise \"Buraya iyi çalışarak geldik. Ferdi ve peyri yarışıyorum. İnşallah iki kategorinin ya birisinde veya ikisinde bayrağı göndere çekerek İstiklal Marşımızı okutmak istiyorum. İyi hazırlandık; inşallah sonuçlar iyi olacak.\" dedi. Rabia Kim Doman, teknik direktör veya antrenör kızı olmanın ise sorumluluk açısından her zaman zor olduğunu söyledi.

Erkek sporculardan Fazlı Karışık ise \"Takım arkadaşımla yarışmaya gerçekten çok iyi hazırlandık. Zaten dünya ikinciliğimiz var. Bu yıl birincilik istiyoruz. Onun için buraya geldik. İnşallah İstiklal Marşımızı okutup döneceğiz.\" diye konuştu.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Kadın tenisinde zirvenin yeni sahibi Halep

Rumen tenisçi Simona Halep, tek kadınlar dünya sıralamasının yen

İpek Soylu'dan erken veda!

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta kariyerinde ilk

Federer tarih yazdı!

Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da, tek erkekler fi

Serena Williams kortlardan uzak kalacak!

Dünyaca ünlü ABD'li kadın tenisçi Serena Williams, hamileliği ne
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8326
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER