Shaq: Semih kardeşim gibi

Semih\'in Garnet ve kendisinden çok şey öğreneceğini söyleyen Shaq, \"Onu kardeşim gibi görüyorum\" dedi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




08 Ekim 2010, Cuma 12:40
İLİŞKİLİ HABERLER
NBA'de draft heyecanı başlıyor!
NBA’de draft heyecanı Perşembe günü TSİ 04.00’te yaşanacak. Draftlarda ilk sıradan seçme hakkı is...
Semih Erden'e 3 maç ceza
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu Darüşşafaka Doğuş'un milli basketbolcusuna 3 maç ce...
NBA 26 Ekim'de başlayacak
NBA'de yeni sezon, şampiyon Cleveland Cavaliers'ın da sahaya çıkacağı 3 maçla start alacak....
LeBron Cleveland'ı uyandırdı! Kobe de kurtaramadı! Doğu'nın şampiyonu Cleveland!
HABERİN ETİKETLERİ
semih erden, nba, shaquille oneal,
Boston Celtics\'e transfer olan milli basketbolcu Semih Erden, yeni takımı ile ikinci hazırlık maçında New Jersey Nets\'in karşısına çıktı. 

Ligin önemli takımlarından Celtics ile iki yıllık sözleşme imzalayan Erden, \"çaylak\" oyuncu olarak anılacağı 2010-2011 sezonu öncesi takıma uyum sağlamaya çalıştığı mücadelede 23 dakika sahada kalarak 2 sayı, 4 ribaunt ile oynadı. Boston Celtics, New Jersey Nets\'i 96-92 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası soyunma odasında açıklamalarda bulunan milli oyuncu, NBA\'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından kabul edilen ve bu sezon Celtics\'e transfer olan 39 yaşındaki Shaquille O\'Neal ile arkadaşlıklarının iyi olduğunu belirtti. 

O\'Neal\'ın Müslüman olmasının diyaloglarını daha da artırdığını belirten Erden, şunları söyledi: 
\"NBA\'de önceki gün çıktığım ilk hazırlık maçında Philadelphia\'ya karşı 23 dakika oynayarak sahada en uzun süre kalan oyuncu oldum ve 12 sayı ile oynadım. Heyecanıma yenik düşmeyerek başarılı olduğumu düşünüyorum. Ligin en köklü takımlarından birinde oynamak benim için ayrı bir mutluluk. Önümde Shaquille O\'Neal, Kendrick Perkins, Jermaine O\'Neal gibi çok önemli oyuncular olmasına rağmen şansımın olduğunu düşünüyorum. Boston şehrini de çok sevdim, kendimi burada evimde gibi hissediyorum.\" 

Dünya Şampiyonası\'nda performansı ve milli takımın final oynamasınınözgüvenini artırdığını anlatan Erden, şampiyonanın Türkiye adına güzel geçtiğini, kendi adına da ileride çocuklarına anlatacağı güzel bir anısı olduğunu belirtti. 

Celtics\'teki takım arkadaşlarının final oynamaları nedeniyle kendisini tebrik ettiğini ifade eden milli basketbolcu, artık NBA\'de başarılı olup ABD\'de kalıcı olmayı arzuladığını vurguladı. 

-\"KARDEŞİM GİBİ\"- 
Erden ile aynı pozisyonda oynayan NBA\'in ünlü oyuncularından Shaquille O\'Neal ise \"Semih, Kevin Garnett ve benden çok şey öğrenecek. Onunla yakından ilgileniyorum. O büyük bir oyuncu. Ayrıca, onu kardeşim gibi görüyorum. Bunu tüm Türkiye bilsin\" dedi. 

Sezon öncesi ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılan Boston Celtics\'in antrenörü Doc Rivers da düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin Semih Erden\'in performansını sorması üzerine, \'\'O müthiş bir oyuncu. Kuvvetli oynuyor. Shaquille\'in yorulduğu anlarda ona yardımcı olacak diye düşünüyorum. Soyunma odasında, tüm takım arkadaşlarının da saygısını kazandı. Büyük bir oyuncu olduğunu biliyorlar\'\' ifadelerini kullandı. 

Rakibini 6 sayı farkla mağlup eden Celtics\'de Glen Davis 20, Nate Robinson 17, Pau Pierce 15, Ray Allen 6, Kevin Garnett 5, Shaquille O\'Neal da 8 sayı ile oynadı.

KAYNAK : Ajansspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Bosh, Miami Heat'e veda etti

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Miami Heat, 2010'dan bu yan

Kevin Durant, Warriors'la yeniden anlaştı!

Son şampiyon Golden State Warriors'ın NBA finallerindeki En Değerli

FLAŞ! Bogdanovic NBA rekorunu kırıyor!

Bogdan Bogdanovic'e NBA yolu göründü...

NBA'de draft heyecanı başlıyor!

NBA’de draft heyecanı Perşembe günü TSİ 04.00’te yaşanacak.
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER