Vural çok mutlu!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Sivasspor karşısında elde ettikleri galibiyetin bayram öncesi kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




14 Kasım 2010, Pazar 17:40
İLİŞKİLİ HABERLER
Rıza Çalımbay'dan Volkan Şen yorumu!
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, oynamayan futbolcuların takıma adapte olması için...
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
Çalımbay'dan Eto'o ve Nasri açıklaması!
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonunda oynayacakları Kayserispor maçına değinirken...
Rıza Çalımbay: ''Her şeyimizi ortaya koyacağız'' Eto'o tarihe geçti! "Mükemmel bir lig maçıydı"
HABERİN ETİKETLERİ
kasımpaşa, yılmaz vural, sivasspor, rıza çalımbay,

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Sivasspor karşısında elde ettikleri galibiyetin bayram öncesi kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Sivasspor\'u 2 – 0 yenen Kasımpaşa\'da teknik direktör Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından yaptığı açaklamada, alınan galibiyeti yıllarca kavuşamamış sevgiliye benzeterek, \"Galibiyetleri bayağı özledik. Sevdiklerine aylarca kavuşamamış insanların sevinci nasıl olursa bizim için de öyle oldu. Çok şükür galibiyete kavuşmuş olduk. Fakat bu sinyalleri birkaç haftadır oynadığımız maçlarda vermiştik. Bu galibiyet bayram öncesinde hepimizi mutlu etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum.\" dedi.

Karşılaşmada başarılı bir performans gösteren kaleci Tolga\'nın da gece geçirmiş olduğu rahatsızlığı olduğunu anlatan Yılmaz Vural, oyuncusunun fedakarlık yaptığını ifade ederek, kendisini tebrik etti.

Futbolcusu Yekta\'nın A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmasıyla ilgili olarak da Vural, \"Bu bizim için çok önemli bir gelişme. Kasımpaşa\'nın kadrosunda oynayıp da milli takıma giden ilk oyuncusudur. Lig sonuncusu bir takımın 5 tane milli takımlarda oynayan oyuncusu var.\" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa\'nın genç futbolcusu Barış da galibiyetin kendileri açısından çok önemli olduğunu dile getirerek, \"Bizim açımızdan çok iyi oldu. İyi oynayarak galip geldik. Bu 3 puanla yetinmemek lazım. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçından da 3 puan alarak bu galibiyeti anlamlı hale getirmek istiyoruz.\" şeklinde konuştu.

 

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY: HAK ETMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bir deplasman takımının girmesi gerektiği kadar pozisyona girdiklerini; ancak bunları gole çeviremediklerini belirtirken, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Daha yeni bir ekip olduklarını kaydeden Rıza Çalımbay, \"Devre arasına kadar almamız gereken puanları alacağız. Devre arasında da gerekli takviyeleri yaparak, ikinci yarıya iyi hazırlanacağız.\" ifadelerini kullandı.

Sivasspor kalecisi Alişan ise oyuna takım olarak iyi başladıklarını dile getirerek, \"Gol pozisyonlarına girdik; ama bunları değerlendiremedik. Basit goller yiyerek karşılaşmayı kaybettik. Önümüzdeki Karabükspor maçıyla kendimize gelmek istiyoruz. Zamana ihtiyacımız var. Bir galibiyetten sonra açılacağımızı düşünüyorum.\" derken, Sivassporlu futbolcu Uğur da ilerleyen zamanlarda bir seri yakalamaları gerektiğini ifade ederek, \"Bunu da çok çalışıp gerçekleştireceğiz.\" dedi.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER