Türkiye ile Almanya arasında bisiklet birlikteliği

Almanya ile Türkiye Bisiklet Federasyonları, iki ülke bisiklet milli takımlarının 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ve 2012 Londra Olimpiyatları\'na birlikte hazırlanacak.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




10 Ocak 2011, Pazartesi 17:05
İLİŞKİLİ HABERLER
Fransa'da 3. etabı Kittel kazandı
Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) 3. etabını, ilk etapta olduğu gibi Giant-Shimano takımından ...
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda sona gelindi
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 7. gününde, 20 takımdan 140 sporcunun mücadele ettiği 132 kilome...
Siverek'te bisiklet turu
Almanya Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Toni Kirch, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Siverek ilçesi...
Boğaziçi Köprüsü'nde pedal çevirdiler Zafer Alberto Costa'nın 16. Etabın galibi Rui Alberto Costa!
HABERİN ETİKETLERİ
bisiklet,

Almanya ile Türkiye Bisiklet Federasyonları, iki ülke bisiklet milli takımlarının 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ve 2012 Londra Olimpiyatları\'na birlikte hazırlanacak.

Alanya\'da faaliyet gösteren Alaiye Otelde birlikte basın toplantısı düzenleyen Almanya Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Toni Kirsch ile Türkiye Bisiklet Milli Takım Antrenörü Suat Torgay, Türk ve Alman Bisiklet Milli Takımı\'nın ortak kamp programı yaparak Temmuz ayında Trabzon\'da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ve 2012 Londra Olimpiyatları\'na birlikte hazırlanılacağını açıkladı.

Her iki ülke federasyonu ortak çalışma programı ile ilgili protokol imzaladı. İki ülke takımının da hedefinin bu müsabakalardan başarılı sonuç elde etmek olduğunu belirten Torgay, düzenlenen müsabakalar ve kamplarda sporcuların performansını en üst seviyeye çıkarmaya çalışacaklarını ifade etti.

Türkiye Bisiklet Milli Takımı\'nın Avrupa\'da başarılı konumda olduğunu anlatan Torgay, Türkiye Bisiklet Milli Takımının Avrupa\'da ülkeler arasındaki genel klasmanda 3. sıraya yükseldiğini söyledi. Ferdi klasmanda ise 1.\'liği Kemal Küçükbay\'ın taşıdığını kaydeden Torgay, Mart ayından itibaren Avrupa\'da zorlu yarışlar yapılacağını kaydetti.

Ortak çalışmalarının bir amacının da bu müsabakalardan mümkün olabildiğince yüksek puan almak istediklerini kaydeden Torgay, \"Her iki ülke takımının da hedeflerinin ortak olması nedeniyle başarılı bir hazırlık süreci gerçekleştireceğimize inanıyorum Şu anda gelecek açısından sporcularımızdan umutluyuz. Alman Bisiklet Milli Takımı ile ortak yapacağımız kamp çalışmalarında da sporcularımızın performansını yükseltmeyi hedefliyoruz.\'\' dedi.

Trabzon\'da Temmuz ayında yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesinde takımların ilk olarak Manavgat\'ta daha sonra da Şubat ayında Almanya\'da kampa gireceklerini belirten Almanya Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Toni Kirsch genç bisikletçilere daha fazla önem vereceklerini söyledi.

Olimpiyatlarda 17 ve 19 yaş altındaki sporcuların daha fazla yer alacağını kaydeden Kirsch, iki ülke takımının hazırlık sürecinde birlikte kamp yapacak olması sporcuların performansına olumlu katkı sağlayacağını kaydetti.

Sporcuların birbirini tanıması ve ortak çalışma programı yapılmasıyla zorlukları birlikte aşıldığını belirten Kirsch, performansları artırmak için 3-4 yıl birlikte çalışmak gerektiğini belirtti.

Basın toplantısına Toplantıya Almanya Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı ve Nordrhein-Westfalen Eyaleti Federasyon Başkanı Toni Kirsch, Bavyera Eyaleti Federasyon Başkanı Toni Hornung, Türkiye Bisiklet Milli Takım Antrenörü Suat Torgay ve Milli Takımlar Kamp Sorumlusu Ahmet Harmancı katıldı.

 

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Val

UEFA iki maça soruşturma açtı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Celtic-Paris Saint-Germain (PS

Dünya şampiyonu gibi karşılandı!

Yunanistan'ın Atina Kentinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyon

Ahmet Cömert Boks Turnuvası başlıyor

31. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası yarın İstanbul'da ba
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER