İbrahim Kızıl: Ligin en kaliteli ekiplerinden biriyiz

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, takımının ligin en kaliteli ekiplerinden biri olduğunu belirterek, kadro kalitesine bakıldığında ilk 4-5 içerisine giren bir takıma sahip olduğunu ifade etti.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




26 Ağustos 2009, Çarşamba 12:15
İLİŞKİLİ HABERLER
Gaziantep Basketbol, Şampiyonlar Ligi sınavında
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol, FIBA Şampiyonlar Ligi, B Grubu ilk ha...
Gaziantepspor'un kalesi düştü
TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, geride kalan haftalarda kalesinde 10 gole engel olamayarak "ligin en fa...
Gaziantepspor Itandje ile anlaştı!
Gaziantepspor kaleci Karcemarskas'ın boşluğunu Charles Itandje ile doldurdu. Yönetim, Kamerunlu kaleci ile...
Galatasaray'ı yendikten sonra çöktü! İlhan Parlak Gaziantepspor'da! Okan Buruk "Kırmızı kart yüzde yüz doğru"
HABERİN ETİKETLERİ
gaziantepspor, ibrahim kızıl,

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, takımının ligin en kaliteli ekiplerinden biri olduğunu belirterek, kadro kalitesine bakıldığında ilk 4-5 içerisine giren bir takıma sahip olduğunu ifade etti.

Ligin ilk üç haftasında 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Kızıl, Cihan\'a yaptığı açıklamada, dünyanın sonunun olmadığını, ligin 4-5 hafta içinde oturacağını kaydetti. Kızıl, \"Galatasaray, Kayserispor ve Ankaraspor maçında puanları kaçıran taraf hep biz olduk. Galatasaray maçında özellikle galibiyeti kaçırdık. Ankaraspor maçında biraz şans yanımızda olsaydı puan kaybetmezdik. O maçın özellikle ilk yarısında sıkıntılıydık. İyi oynayamadık. Ama ikinci yarı iyi oynadılar. Giden geri gelmez. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. Gerek yönetim, gerek teknik heyet gerekse de futbolcularımız çok dikkatli olmalıyız.\" dedi.

Çok iyi bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Kızıl, \"Bunu sadece biz söylemiyoruz. Ulusal basında her gün konuşuluyor. \'3 büyüklerden sonra en iyi kadroya Gaziantepspor sahip\' diyorlar. Bunu biz de, futbolcularımız da biliyor. Ama futbolda şanssızlık oluyor. Bazen iyi gününde olmaya biliyorsun. Hata da yapabiliyorsun. Ama biz bundan sonra Gaziantepspor olarak daha dikkatli olacağız. Biliyorsunuz lig çok uzun bir maraton. Çalışarak hak ettiğimiz yere mutlaka geleceğiz.\" diye konuştu.

 

BİZİM BÜTÜN MAÇLAR FİNAL NİTELİĞİ TAŞIYOR

Beşiktaş\'ın geçen sezonun şampiyon takımı olduğunu anımsatan Kızıl, Siyah - beyazlıların, geçen hafta puan kaybettiğini belirterek, \"Bizim için bütün maçlar final maçı. Bizim için Beşiktaş, Ankaraspor ya da Bursaspor olması fark etmez. Bizim maçlarımızın hepsi final havasındadır. Bizim için tek yol kazanmak.\'\' dedi.

Başkan Kızıl, mağlup olmanın dünyanın sonu olmadığını da belirterek, taraftarlarına sakin olmalarını ve takımlarına sahip çıkarak desteklemelerini isteyerek konuşmasını şöyle sürdürdü;

\'\'Ama şunu herkes çok iyi bilsin, Gaziantepspor hak ettiği yere gelecek. Çok iyi kadromuz var. Maddi ve manevi her türlü desteği de veriyoruz. Kulübümüzün hiçbir sıkıntısı yok. Her türlü sorunu çözdük. Şuanda Türkiye\'deki en rahat takımız. Hem maddi hem manevi. En iyi takım biziz. Bir sıkıntımız puan. İnşallah o da geçecek. Herkes ister ki 3\'te 3 yapalım. Bunu herkes ister. Tuttuğu takım 3\'te 3 yapsın. Öyle bir düzen yok. Dengeler bozulur. Öyle bir şey olsa şampiyon olursun. Ama Gaziantepspor iyi yolda, çok iyi bir kadro kurduk. Mevcut kadroyu koruduk, takviye yaptık. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz.\"

Ligin daha oturmadığını belirten Başkan Kızıl, ilk maçların karambol olduğunu dile getirdi. Her takımın sürpriz yapabileceğini belirten Kızıl, \"Fenerbahçe gitti, Diyarbakırspor\'dan 20. dakikada gol yedi. Eğer Diyarbakırspor taraftarı sıkıntı yapmasaydı. Sıkıntıyı futbolcularına yansıtmasaydı. İnanıyorum ki, maç Diyarbakırspor\'un lehine çıkabilirdi. Lig, 3-4 hafta sonra oturur.\" şeklinde konuştu.

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER