Süper Lig\'e süper prim!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Orduspor\'un yönetimi takımlarının Süper Lig\'e çıkması durumunda süper primler dağıtılacağını açıkladı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




02 Mayıs 2011, Pazartesi 12:01
İLİŞKİLİ HABERLER
20-0 yenilen takıma prim!
Ordu 1. Amatör Küme müsabakasında rakibi Ulubey Belediyespor'a 20-0 yenilen Kabataşspor'a Ordu Büyükşe...
Karar geldi, Orduspor düştü!
Orduspor'un, İspanya kulüplerinden Granada'ya olan 66 bin avro borcunu ödememesi üzerine 6 puanı silindi....
Karşıyaka'dan Ordu'ya yarım düzine
Karşıyaka evinde, genç oyuncularla mücadele eden Orduspor'u 6-0 yendi ve play-off yarışını sürdürdü...
Orduspor'da ayrılıklar bitmiyor Ziya Doğan'dan uyarılar Orduspor için adaylık açıklaması
HABERİN ETİKETLERİ
orduspor,
Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, sezon başında açıkladıkları 100 Bin TL\'lik Süper Lig primini, 50.000 TL daha arttırarak, Play-Off\'dan Süper Lige çıkmaları halinde futbolculara 150\'şer Bin TL prim dağıtacaklarını açıkladı.

Başkan Nedim Türkmen, sezon başında futbolculara şampiyonluk primi olarak 100\'er Bin TL prim dağıtacaklarını açıkladıklarını, Diyarbakırspor maçı öncesi futbolcularla protokol imzalayarak primi 150\'şer Bin TL\'ye çıkarttıklarını belirtti.

Süper Ligde mücadele eden Trabzonspor\'un sezon başında Şampiyonluk primini oyuncu başına 150 Bin TL olarak açıkladığını vurgulayan Nedim Türkmen, \"Sezon başında futbolcularımızın sözleşmelerine Şampiyon olmaları halinde 100.000 TL prim vereceğimize dair madde ekledik.

Şimdi ise futbolcularımıza bu takımın 26 yıllık Süper Lig hasretine son vermeleri halinde futbolcu başına 150 Bin TL prim dağıtacağımızı belirttik ve hafta içi tüm futbolcularımızla protokol imzaladık.  Süper Ligde şampiyonluğa verilen prim miktarı kadar primi biz bu takım Süper Lige çıkarsa futbolcularımıza dağıtacağız. Futbolcularımız yeter ki bu taraftarın Süper Lig özlemine son versinler\" dedi.

Sezon başında Takımı Süper Lig\'e taşıyan futbolcu ve teknik heyete sezon sonu toplamda 3.5 milyon TL prim dağıtılacağını açıklayan Orduspor Yönetimi böylelikle bu miktarı sezon sonunda 5 Milyon TL\'ye çıkartmış oldu.

FUTBOLCULARA PARALARI PEŞİN ÖDENİYOR

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Orduspor Kulübünün büyük bir kulüp olduğunu ve futbolcuların paralarının söylenenin aksine önceden hesaplarına yatırıldığını açıkladı. Diyarbakırspor\'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Orduspor\'da galibiyet primini 4 Bin\'er TL olarak belirlenirken, bu paranında karşılaşma oynanmadan bir gün önce futbolcuların hesaplarına yatırıldığını açıklayan Nedim Türkmen sözlerine şöyle devam etti.

\"Futbolcularımızın galibiyet primlerini maç öncesinde belirliyor ve hesaplarına yatırıyoruz. Galip geldikleri takdirde bu para hesaplarında kaldığı gibi ayrıca maç başı ücretlerini de daha sonra hesaplarına geçiyoruz. Galip gelemedikleri takdirde hesaplarına yatırdığımız galibiyet primleri maç başı alacakları olarak hesaplarında kalıyor.

Boluspor, Adanaspor, Tavşanlı Linyitspor ve Samsunspor maçlarını kazanmaları halinde futbolculara toplam galibiyet primi olarak 40\'ar Bin TL prim sözü verdik, ancak takımımız bu 4 karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılamadı. Yine Samsunspor maçı öncesinde futbolcularımıza galip gelmeleri halinde 15\'er Bin TL prim sözü vermiştik.

Sezon başından bu yana futbolcularımızın maç başı alacaklarının 3\'de 2\'sini ödediğimiz gibi futbolcularımızın bizden prim ve peşinat alacakları kalmadı.

Diyarbakırspor maçı galibiyet primi olarak Cuma günü futbolcularımızın hesaplarına 4 Bin\'er TL daha para yatırdık. Ayrıca hafta içinde futbolcularımızla ek protokol yaptık ve Orduspor\'u Süper Lige çıkmaları halinde söz verdiğimiz 100.000 TL\'lik primi, futbolcu başına 150\'şer Bin TL\'ye çıkarttık. Orduspor\'da formasının hakkını veren hiçbir futbolcumuzun parası kalmayacağı gibi, hakettiklerini de fazlası ile vermeye çalışıyoruz.\"
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

"Galibiyet serisine başlamak istiyoruz"

TFF 1. Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Adana

Gaziantepspor'un kalesi düştü

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, geride kalan haftalarda kalesin

Başkan uyardı: "Ne zaman şamar yiyeceğin..."

TFF 1. Lig'in ilk üç haftasında 3 galibiyet alarak hanesine 9 puan

Samsunspor 3 puan istiyor!

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköy
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER