Nuri Şahin içini döktü

Milli futbolcu Nuri Şahin Alman spor dergisi Kicker\'e çok özel bir yazı hazırlarken, derginin bir başka haberinde de Dortmund\'lu oyuncuların küçük sırlarına yer verildi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




02 Mayıs 2011, Pazartesi 16:28
İLİŞKİLİ HABERLER
Nuri Şahin: "Aptalca goller yedik"
Almanya Ligi’nde 3 haftalık periyodu 7 puanla zirvede bitiren Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi H Grubu...
Ömer Toprak, Dortmund'da!
Borussia Dortmund, Milli Takım oyuncusu Ömer Toprak'ın transferi için anlaştı. Ömer Toprak, sezon sonun...
Dortmund liderliği Madrid'de rekorla aldı
Şampiyonlar Ligi F Grubu 6. ve son maçında Real Madrid ile Borussia Dortmund Santiago Bernabeu'da karşı k...
Usain Bolt'a Dortmund'dan onay Nuri Şahin için en ciddi teklifin sahibi...
HABERİN ETİKETLERİ
nuri şahin, borussia dortmund,
Almanya Birinci Futbol Ligi\'nde (Bundesliga) sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Borussia Dortmund\'da oynayan milli futbolcu Nuri Şahin, Alman spor dergisi Kicker için bir yazı hazırladı.

Nuri yazısında, lig şampiyonu olmanın olağanüstü bir duygu ve her futbolcuya nasip olmayacak bir olay olduğunu belirterek, \"İsimlerimiz, 1956, 1957, 1963, 1995, 1996 ve 2002 yıllarında şampiyon olan Dortmund\'lu oyuncular gibi tarih kitaplarında yer alacak. Bazılarını saha kenarında top toplayan bir çocuk olarak izledim. Ben de şimdi şampiyon oldum. Bu, hiç bir zaman unutamayacağım çok büyük bir şey\" şeklinde ifade kullandı.

Sakatlığı nedeni ile sezon finalinde takımda yerini alamamasını çok acı bir olay olarak da nitelendiren Nuri, kalan maçları sadece izlemekle yetinmesinin çok üzücü olduğunu, ancak kendisini bu mükemmel takımın önemli bir parçası olarak hissettiğini kaydetti.

Dortmund taraftarlarına da övgüler yağdıran Nuri, \"Bu taraftarlar Avrupa\'da eşsiz. İyi ve kötü günde Borussia\'nın yanındalar. Kulüp 2005 yılında iflasın eşiğine geldiğinde ve takımın 2006/2007 sezonunda sportif olarak en alt noktada olduğu bir dönemde bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadılar ve stada geldiler\" şeklinde yazdı.

Şampiyon olarak Almanya\'nın en iyi takımı olduklarını ifade eden Nuri, Borussia Dortmund\'un, en iyi takımların yer aldığı Şampiyonlar Ligi\'nde Avrupa\'da ve dünyada Almanya\'yı temsil edeceğini, kulübün de bundan kazançlı çıkacağını kaydetti.

Zirveye ulaşmak için uzun bir yol katettiklerini belirten Nuri, teknik direktör Jürgen Klopp\'un, takımın başına geldiği ilk sezonda şansız bir şekilde ligi 6\'ncı, ikinci sezonu da 5. sırada tamamladıklarını hatırlattı.

Kendilerini geliştirmek ve daha iyi olmak, izledikleri yolda şaşmadan devam etmek istediklerini ifade eden Nuri, dışardan bakan çoğu kişinin, Borussia Dortmund\'un şampiyon olmasını sürpriz olarak gördüğünü kaydetti.
Nuri, kendilerinin sezona iyi bir şekilde hazırlanmış olduğunu, ancak sezonun bu kadar mükemmel geçeceğini kimsenin daha önce düşünmediğini belirtti.

Sezonun ilk yarısında rakiplerine büyük fark atarak, 14 galibiyet ve 43 puanla henüz yıl başında lig şampiyonu olarak görülmüş olduklarına işaret eden Nuri, kendisinin de bu sezon bir şeyler başarabileceklerini sezonun ikinci yarısında fark ettiğini, Bayern Münih ve Bayer Leverkusen\'i 3-1 yendikten sonra şampiyonluğa inanmaya başladığını ifade etti.

Derginin haberinde, Nuri\'nin yazısının, perşembe günü yayımlanacak Kicker dergisinin gelecek sayısında da devam edeceği kaydedildi.

NURİ 3 ÇOCUK VE DENİZ KIYISINDA BİR RESTORAN İSTİYOR

Derginin bir başka haberinde de Dortmund\'lu oyuncuların küçük sırlarına yer verildi.

Nuri\'in sahada olduğu gibi özel hayatında da çok hırslı olduğu belirtilen haberde, Nuri\'nin 3 çocuk ve deniz kenarında bir restoran açmak istediği ifade edildi.

Türk usulü kuru fasulye sevdiği belirtilen Nuri\'nin, sabah erken saatlerde kalkma konusunda sorun çektiği kaydedildi.

Takımın beyni ve lideri olarak nitelendirilen Nuri, bu sezon oynadığı 30 karşılaşmada 6 gol attı ve 8 asist yaptı.

Dortmund\'un oyun düzeninde önemli bir rol oynayan Nuri, takımının şampiyonluğuna büyük katkı sağladı.
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

İtalya'dan müthiş iddia!.. Fenerbahçe...

Geçtiğimiz sezon devre arasında ve bu yaz transfer döneminden bir

Real Madrid şaşkın! "Ne oluyorsa oluyor!"

Sezona istediği gibi başlayamayan Real Madrid'de işler tam anlamıy

Emenike'ye büyük şok!..

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Yunanistan'ın Olympiakos takımı

Çarpıcı gerçek: "Barcelonasız La Liga..."

İspanya Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Başkanı Javier Tebas, Barcelo
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER