Emre\'nin mesajı ortalığı karıştırdı!

\"Oğlum Kağan. Emre abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he.\"

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




30 Mayıs 2011, Pazartesi 10:03
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Fenerbahçe'de 7 eksik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaşacak. S...
İşte derbinin bilet fiyatları
Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 6. haftasında Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 23 Eylül Cumartesi ...
Orta saha için Maksimovic iddiası! Aziz Yıldırım'ın hedefinde 3 yıldız isim var! Aziz Yıldırım'ın çılgın golcü planı!
HABERİN ETİKETLERİ
emre belözoğlu, fenerbahçe, ankaragücü,
Lig bitti, ama Fenerbahçe-Ankaragücü maçıyla ilgili \'şike teklifi\' tartışması farklı bir boyut kazandı. Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, Kanaltürk\'te yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanarak, futbolseverleri şaşırtan ve Fenerbahçe camiasının tepkisini çekecek açıklamalarda bulundu.

ORTALIĞI KARIŞTIRAN MESAJ!
Daha önce Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, \"Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Ankaragücü forması giyen 3 futbolcuya mesaj attı\" iddiasında bulunmuş, bu sözleri üzerine milli oyuncudan sert tepki görmüştü. Ahmet Gökçek ise söz konusu futbolculardan birini canlı yayında açıkladı.

Emre\'nin menajeri Ahmet Bulut\'un ortağı Ekrem Okumuş\'un telefonundan futbolcuları Kağan Söylemezgiller\'e \"Oğlum Kağan. Emre abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he\" şeklinde mesaj gönderildiğini belirten Gökçek, Okumuş\'un yanında Emre\'nin de olduğunu Kağan\'ın bildiğini söyledi.

\"ŞAKA YAPTIM\"
İddialar üzerine aynı programa bağlanan Ekrem Okumuş, \"Evet, mesajı ben gönderdim. Ancak Emre\'nin haberi yok. Sadece şakaydı. Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmedim\" dedi. Okumuş, yorumcu Ahmet Çakar\'ın \"Mesaj gönderirken Emre yanında mıydı?\" sorusuna ise \"Bebek\'te arkadaşlarımla bir kafede oturuyordum. Emre yanımda değildi\" yanıtını verdi.

\"LİG TESCİL EDİLMESİN\"
Maç öncesi Ankaragücü futbolcularına mesaj gönderildiğini ilk olarak kamuoyuna açıklayan Milletvekili Kemalettin Göktaş, \"Futbolda derin yapılanma var. Bunun temizlenmesi gerekiyor. Kameralardan Emre\'nin orada olup olmadığı anlaşılır. Konuyla ilgili bir mektup aldım. Ligin tescil edilmemesi için mahkemeye başvuracağım\" diye konuştu.

Olayı duyunca başkanın yanına çıktığını ifade eden Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, \"Emre beni aradı. \'Hocam kulübün menajeri kim?\' diye sordu. \'Ender\' dedim. Yanımdaydı telefonu Ender\'e verdim. Daha sonra menajer Ahmet Bulut aradı, bana ağır küfürler etti\" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine söz alan Ahmet Bulut ise \"Olayları duyan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar beni aradı ve tehdit etti. Sinirlenip Mesut Bakkal\'ı aradım, istenmeyen şekilde konuşmuş olabilirim. Zaten daha sonra tekrar arayıp özür diledim\" dedi.
Misafir
30 Mayıs 2011, Pazartesi 16:05

misafir arkadas emre fatih akyel falan olmaz emrenin durumu baska adam hala turkıyede oynayan en ıyı 3 turk futbolcusundan bırı kımse bunun aksını soyleyemez ayrıca azız baskan her ortamda oglum yakıstırması yaptıgı bır ınsandan bahsedıyoruz futbolu bıraktıktan sonra bak gorursun fenerbahce ıcın hızmet edecektır fatih akyeller sergenler falan zaten sevılmeyen ınsanlardı emre cok baska.su yorumuna katiliyorum emrenin biraz daha saki̇n olmasi gerekiyor

Misafir
30 Mayıs 2011, Pazartesi 12:53

emre ahlaksız ve saygısız fenerbahçeye yaranmak için yapıyor ama onun sonuda tanju, fatih akyel gibi olur ortada kalır hiç bir camia ona sahiplenmez futbolu bıraksın o zaman nasıl hata yaptığını anlar fenerbahçe ankaragücü maçını izleyın kağanın kendini oyundan attırmak için emreye nasıl tekmeler savurduğunu görürsunuz ama hakem ilk sarıdan sonra cesaret edemedı onu atsa ortalığın karışacağını biliyordu ve bilinçli atmadı mesajlardan sonra hakem uyarıldı demekki

 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8459
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8297
Sporda ilginç görüntüler!
42254
Federer'in çocukla maçı
41630
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17070
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER