Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi antrenörü Altar Tunçkol, sezon öncesi hazırlıklara yoğun bir biçimde devam ettiklerini söyledi.
Yarın İstanbul'da Galatasaray Cafe Crown ile 18:00'de Florya'da bir hazırlık maçı oynayacaklarını ve Cumartesi günü de Beykoz ile karşılaşacaklarını belirten antrenör Altar Tunçkol, "İstanbul'da oynayacağımız iki karşılaşmanın ardından Bursa'da Cevat Soydaş Turnuvası'na katılacağız. Burada da üç maç oynadıktan sonra Antalya'ya döneceğiz." dedi.
Yaklaşık 10 gündür dört yabancının da katılımıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Tunçkol ayrıca, "Takım içerisinde arkadaşlık ve beraberlik üst düzeyde. ABD'li oyuncuların uyum sürecini çabuk atlatmalarını da sevindirici. Yeni bir takımız ancak yoğun bir tempoda çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.
Bu yıl Beko Basketbol Ligi'ni hedefleri arasında ilk sıraya koyduklarını da sözlerine ekleyen Tunçkol, "İlk hafta Türk Telekom, daha sonra da Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacağız. Fikstür nedeniyle ilk 5 hafta bizim için büyük önem taşıyor." ifadesini kullandı.