Türk tenisçiler elendi
Levent Open Tenis Turnuvası bugün yapılan ana tablo maçlarıyla sürerken, turnuvada mücadele eden Türk tenisçiler Melis Sezer, Başak Eraydın ve Ekin Bahitli elendi.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
Levent Tenis Kulübü kortlarında düzenlenen ve toplam ödülü 10 bin dolar olan turnuvada, Türk tenisçiler ilk turda güçlü rakiplerine yenilerek turnuvaya erken veda etti.
Teklerde mücadele eden Başak Eraydın, İsveçli rakibi Ellen Allgurin'e 7-5 ve 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup oldu ve elendi. Bir diğer Türk sporcu Melis Sezer ise Portekizli rakibi Magali De Lattre karşısında tutunamadı. İlk seti 6-1 ile kazanan ve 1-0 öne geçen Sezer, daha sonra rakibine 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-1 mağlup olarak elenen bir diğer sporcu oldu.
Turnuvada yer alan Ekin Bahitli ise Hintli rakibi Ankita Raina'ya 6-2 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenilerek organizasyona veda etti.
Levent Open Tenis Turnuvası, yarın tekler ve çiftler ikinci tur maçlarıyla devam edecek.
İLİŞKİLİ HABERLER

Kadınlar teniste dünya sıralamasının eski bir numarası Belçikalı Kim Clijsters, sezonun son Grand Slam turnuvas...

ATP ve WTA turnuvaları kapsamında yer alan İtalya Açık Tenis Turnuvası'nın (Internazionali BNL d'Italia) altınc...

2012 Londra Olimpiyatları'ndaki tenis maçlarının oynanacağı ''All England Tenis ve Kriket Kulübü''nün Kortları...
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

İzmir'de koşulan at yarışları sonucunda altılı ganyan 224,331,86 lira ikramiye verdi. ...

Macaristan’ın Debrecen kentinde yapılan Avrupa Yüzme Şampiyonası’nda Arda Gürdal Türkiye rekoru kırdı.
...

ABD’li atlet Lolo Jones’un (29) bir programda bakire olduğunu açıklaması ve evlenene kadar cinsel ilişkiye girm...