Avrupalı bisiklet tutkunları, Türkiye\'de çalışmak istiyor ama..

Sonbahar ve kış antrenmanlarını Antalya\'nın Manavgat ilçesinde yapmak isteyen Avrupalı bisikletçiler, yerel yönetimlerden yön levhalarını dikmesini istiyor. Acele edilmesi halinde bisikletcilerin İspanya Mollarca yerine Türkiye\'yi tercih edecekleri belirtildi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




13 Eylül 2009, Pazar 17:10
İLİŞKİLİ HABERLER
Fransa'da 3. etabı Kittel kazandı
Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) 3. etabını, ilk etapta olduğu gibi Giant-Shimano takımından ...
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda sona gelindi
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 7. gününde, 20 takımdan 140 sporcunun mücadele ettiği 132 kilome...
Siverek'te bisiklet turu
Almanya Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Toni Kirch, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Siverek ilçesi...
Boğaziçi Köprüsü'nde pedal çevirdiler Zafer Alberto Costa'nın 16. Etabın galibi Rui Alberto Costa!
HABERİN ETİKETLERİ
bisiklet,

Sonbahar ve kış antrenmanlarını Antalya\'nın Manavgat ilçesinde yapmak isteyen Avrupalı bisikletçiler, yerel yönetimlerden yön levhalarını dikmesini istiyor. Acele edilmesi halinde bisikletcilerin İspanya Mollarca yerine Türkiye\'yi tercih edecekleri belirtildi.

Almanya\'nın Kuzey Ren Westfalya Eyaleti Bisiklet Federasyonu Başkanı Toni Kirsch, ülkesindeki genç bisikletçilerin sonbahar ve kış dönemi çalışmalarını Mollarca yerine Manavgat ve Alanya\'da yapmayı tercih ettiğini söyledi.

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları için Almanya ve Türkiye Bisiklet Federasyonu(TBF)\'nun birlikte çalışma yaptığını ifade eden Kirsch, yerel yönetimler ve idareciler bisiklet sporuna destek verirse Mollarca\'nın 25 yılda geldiği seviyeye Manavgat\'ın 4 yılda rahatlıkla gelebileceğini kaydetti. Kirsch, \"Başta Almanya olmak üzere Hollanda, Belçika, Danimarka, İsveç, İsviçre, Norveç, Lüksemburg, Macaristan ve Avusturyalı pedal tutkunları antrenmanlarını Türkiye\'de yapmak istiyor. Alanya-Manavgat, Manavgat-Gündoğmuş, Gündoğmuş-İbradı ve İbradı-Akseki arasında çok güzel parkur alanları olmasına rağmen, yön levhaları olmadığı için sporcularımız kayboluruz diye tura çıkmıyor. Yol güzergahlarında bisiklet sporunu anlatan levha yok. Yön levhası olmadan sporcu nasıl pedal çevirsin. Sporcu sağlıklı antrenman yapabilmesi için gideceği ve geleceği yerleri çok iyi bilmesi lazım.\" diye konuştu.

Alman bisiklet teknik direktörü Hermann Müflfriedel, bisiklet sporunun olmazsa olmaz kuralının çok güzel parkur alanı ile sporcunun gideceği ve döneceği yerleri bilmesi için yön levhası olduğunu söyledi.

Manavgat yapılan dağ bisikleti maratonuna 2 yıldır katılan dünyaca ünlü bisikletçi İsviçreli Fabienne Heinzmann(31), Manavgat-Oymapınar arası çok güzel dağ bisikleti parkur alanı olmasına rağmen, yön levhası olmadığı için sporcuların varacağı yere şaşırdığını dile getirdi. Heinzmann, İtalya, Fransa, Yunanistan ve İspanya\'da yön levhalarının 5 dilde yazılarak bisiklet sporcularına yol haritası sunduğunu kaydetti.

 

 

 

 


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Val

UEFA iki maça soruşturma açtı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Celtic-Paris Saint-Germain (PS

Dünya şampiyonu gibi karşılandı!

Yunanistan'ın Atina Kentinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyon

Ahmet Cömert Boks Turnuvası başlıyor

31. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası yarın İstanbul'da ba
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8326
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17089
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER