Off-Road heyecanı Ercova'da yaşanacak
Sakarya Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı Mehmet Tansu Uzun, Ercova Yaylası Off-Road Şenlikleri'nin, 1-2 Ekim tarihlerinde çevre illerden gelen off-road tutkunlarının katılımıyla düzenleneceğini söyledi.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
Uzun, 1-2 Ekim'de, Pamukova ilçesindeki Ercova Yaylası'nda yapılacak şenliklere bin dolayında katılımcı beklediklerini kaydetti.
Yarışlarda amatörlerin mücadele edeceğini anlatan Mehmet Tansu Uzun, ''Şenliğimiz halka açıktır. 'Yayla Şenlikleri' adı altında bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Zonguldak, Bolu, Düzce, İstanbul ve İzmit gibi çeşitli illerden katılımcılarla, doğal ortamda ve temiz havada güzel bir etkinlik yapılacak'' diye konuştu.
Şenliğin amacının şehir trafiğinde hız yapamayan sürücülere doğal bir ortamda bu tutkularını gerçekleştirme imkanı sunmak olduğunu ifade eden Uzun, ''Hızlarını bu pistlerde yapsınlar. Şehir içinde insan hayatına mal olabilecek davranışlardan kaçınsınlar. Bu tür etkinlikleri bu amaçla düzenliyoruz. Şehir içinde sürat yapıp, yolları kan gölüne çevirmeye gerek yok. Hız tutkunları heyecan duyabilecekleri bu etkinlikleri değerlendirsinler'' şeklinde konuştu. Şenliklerde sadece 4x4 ciplerin ve ATV'lerin yarışabileceğini de kaydeden Uzun, araç sürücülerinin çeşitli adrenalin gösterileri sergileyeceğini sözlerine ekledi.
İLİŞKİLİ HABERLER

İSOFF Challenge'da yarın yapılacak mücadelede şampiyon belli olacak.
...

2010 İstanbul Off-Road Şampiyonası, 12 Aralık 2010 tarihinde, İstanbul Off-Road Kulübü – İSOFF organizasyonu i...

Adrenalin tutkunlarının yakından takip ettiği 2010 sezonu, Türkiye Off-road Şampiyonası 4. ayak yarışları Tür...
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

Türkiye Karting Şampiyonası'nda yeni sezon, hafta sonu İzmir'de yapılacak ilk ayak yarışları ile başlayacak.
...

33. kez Arjantin - Şili ve Peru topraklarında düzenlenen dünyanın en zorlu rallisi Dakar'da 5. güne başlandı....

İlk taslaklarından üretim aşamasına kadar yaklaşık iki yıllık bir çalışmayla Volkan Işık tarafından geli...