İLİŞKİLİ HABERLER
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER
Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın rezerv takımında forma giyen Türk asıllı Hollandalı oyuncu Oğuzhan Özyakup'un deneyim kazanması için transferi gündemde.
Hollanda'nın ünlü yayın organlarından Voetbal'a konuşan 19 yaşındaki oyuncunun menajeri Armand Doorn, oyuncusunun kişisel tercihinin Hollanda ve bu ülkede de en sıcak temas halinde oldukları ekibin Feyenoord olduğunu dile getirdi.
Feyenoord sportif direktörü Martin van Geel ile beş kez konuştuklarını ve görüşmelerin çok iyi geçtiğini ekleyen menajer yine de durumun Ocak ayında netleşeceğini söyledi.
Hollanda altyaş fruplarında Milli formayı giyen ve takım kaptanlığı yapan Oğuzhan için devrede olan diğer iki ekibin de Anderlecht ve Genk olduğu iddia edildi.